Αρκετές μέρες εκτός δρομολογίων το «Αικατερίνη»

 

Το Αικατερίνη στην Ραφήνα χθες υποβοηθούμενο από ρυμουλκό (φωτ. Αθανασία Δρίβα).

Το «Αικατερίνη» μετά την μηχανική βλάβη την οποία υπέστη χτες το πρωί έξω από την Άνδρο επέστρεψε στην Ραφήνα και αποβίβασε επιβάτες, ΙΧ και νταλίκες, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το απογευματινό πλοίο της Faste Ferries «Θεολόγος».

Το πλοίο στη συνέχεια έπλευσε στον Πειραιά όπου θα κάνει την επισκευή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα παραμείνει εκτός δρομολογίων επί μια εβδομάδα. Ευτυχώς όμως η τρέχουσα περίοδος δεν έχει μεγάλη κίνηση και η γραμμή μας μπορεί να εξυπηρετηθεί με τα δύο υπάρχοντα πλοία: το Superferry II το πρωί και το Θεολόγος Π. το απόγευμα.

Το Θεολόγος και πίσω του το Αικατερίνη χτες στην Ραφήνα (φωτ. Αθανασία Δρίβα).

Τέλος όπως πληροφορηθήκαμε τα αυτοκίνητα του Εαρινού Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ που θα γίνει στην Άνδρο την Κυριακή 6 & 7 Απριλίου και θα χρησιμοποιούσαν τόσο για την άφιξη το Σάββατο το πρωί στις 7:30 όσο και για την αναχώρηση την Κυριακή το απόγευμα στις 19:00 το Αικατερίνη θα χρησιμοποιήσουν το Superferry II κάτι που σημαίνει πως θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα της απονομής την Κυριακή για να προλάβουν το δρομολόγιο των 16:30.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet