Η Τράπεζα Πειραιώς ξεκινά καθημερινά στο Γαύριο! Και μια πρόταση του Εν Άνδρω...

 

Η Τράπεζα Πειραιώς στο Γαύριο 

Όπως πληροφορηθήκαμε η Τράπεζα Πειραιώς - για την οποία δόθηκε μάχη πέρσι ώστε να παραμείνει ανοικτή στο Γαύριο (είναι η μοναδική τράπεζα στο μοναδικό επιβατικό λιμάνι της Άνδρου) - θα ξεκινήσει κι εφέτος την καθημερινή λειτουργία της από την Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 μέχρι τον Οκτώβριο 2019.

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

Στα πλαίσια της καλύτερης λειτουργίας του λιμανιού της Άνδρου, αλλά και της τουριστικής περιοχής της Υδρούσας, που είναι το κύριο τουριστικό μέτωπο της Άνδρου η Τράπεζα Πειραιώς θα πρέπει να μελετήσει την μεταφορά της έδρας της από την Χώρα (όπου είναι η έδρα όλων των τραπεζών της Άνδρου) στο Γαύριο. Έτσι, ώστε να υπάρχει όλο τον χρόνο εξυπηρέτηση στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες του Γαυρίου και του Μπατσίου, αλλά και σε πλοία που πιάνουν Άνδρο για διάφορους λόγους.

Ας το σκεφτούν οι αρμόδιοι της Τράπεζας Πειραιώς γιατί με τον τρόπο αυτό το τραπεζικό σύστημα στην Άνδρο θα λειτουργήσει πιο ισορροπημένα. Προτείνουμε, λοιπόν, ως Εν Άνδρω το καλοκαιρινό τραπεζικό παράρτημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Γαύριο να μετατραπεί σε κεντρικό και να λειτουργεί καθημερινά όλο τον χρόνο. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσει την οικονομία όλου του νησιού. Θυμίζουμε πως σε όλα τα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων υπάρχει έστω έδρα έστω και μιας τράπεζας στο κεντρικό λιμάνι τους. Μόνη εξαίρεση η Άνδρος. Είναι ώρα να να πάψουμε να αποτελούμε εξαίρεση...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

   

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet