Μ. ΤΡΙΤΗ: Βλάβη στο Superferry. Επέστρεψε Ραφήνα. Προωθούνται οι επιβάτες.

Το πλοίο επιστρέφει Ραφήνα (φωτ. από το facebook)

Από δημόσια ανάρτηση του κ. Στέλιου Μαρκουΐζου: «SUPERFERRY - Πρωινό δρομολόγιο Μ Τρίτη για Άνδρο Τήνο Μύκονο Επιστρέφουμε Ραφήνα λόγω μηχανικής βλάβης με μία μηχανή…».

Μετά από αυτή επικοινωνήσαμε με τον καπετάνιο του πλοίου Θανάση Χαλά που βρίσκεται πλέον δεμένο στη Ραφήνα και όπως μας είπε υπήρξε βλάβη στο αριστερό σύστημα μεταβλητού βήματος. Το πλοίο με 870 επιβάτες ήταν στους Πεταλιούς και αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω Ραφήνα. Οι επιβάτες θα προωθηθούν για Τήνο-Μύκονο με το Superrunner στις 12:15 και για Άνδρο εκτάκτως με το Θεολόγος στις 12:30 το μεσημέρι.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μεταχειρισμένα καράβια Όλα. καρφίτσες που πουλάνε οι ξένοι και τα αγοράζουμε εμείς για πλοία.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Η βλάβη διορθώθηκε. Όλα τα μηχανήματα παρουσιάζουν βλάβες. Αλήθεια έχετε ποτέ μπει ποτέ στη ζωή σας σε πολλά καράβια καλύτερα από το SUperferry: Κι αν ναι που; Εμείς και στη Νορβηγία που ταξιδέψαμε ήταν αντίστοιχης πολυτέλειας. Κρίμα η κακία δεν έιναι καλός σύμβουλος...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εν Ανδρω δεν σας έστειλα μήνυμα πήρατε την δημόσια ανάρτηση μου Στέλιος Μαρκουίζος
https://www.facebook.com/stelios.markouizos
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γράφτηκε στο facebook και το καταλάβαμε ως μήνυμα. Αν σας ενοχλεί η όποια αναφορά του ονόματος σας στο Εν Άνδρω (κάποτε σας ήταν αποδεκτή γι' αυτό και μπερδευτήκαμε) δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Λοιπόν "Δεν λάβαμε κάτι από τον κ. Μαρκουΐζο. Απλως το είδαμε σε δημόσια ανάρτηση σας και μετά το ψάξαμε με την εταιρεία και τους καπετάνιους της που είχαν την ευγενή καλοσύνη να μας πληροφορήσουν τα υπόλοιπα"...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μέχρι αυτή την ώρα πάντως (11:30 πμ) το ταχύπλοο της εταιρείας παραμένει ακόμη δεμένο στο λιμάνι της Ραφήνας. Δύσκολες ημέρες για την Golden Star με τα δύο συμβατικά της πλοία να παραμένουν δεμένα σε Ηράκλειο και Ραφήνα λόγω βλαβών και ενόψει αυξημένης κίνησης λόγω του Πάσχα.