Αποκατάσταση βλάβης στο Superferry. Κανονικά αύριο στα δρομολόγια του.

Κανονικά από αύριο στα δρομολόγια του το Superferry. Για σήμερα το δρομολόγιο για Άνδρο έκανε εκτάκτως το Θεολόγος (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω).

Αποκαταστάθηκε πλήρως μια μικρή πρωινή βλάβη του Superferry που προκάλεσε μικρή αναστάτωση στους επιβάτες που ταξίδευαν για τις μέρες του Πάσχα σε Άνδρο – Τήνο – Μύκονο. Από αύριο το πρωί το πλοίο θα είναι κανονικά στα δρομολόγια του.

Μετά τη βλάβη του Ε/Γ-Ο/Γ "Σούπερφερρυ", και για την κάλυψη έκτακτων συγκοινωνιακών αναγκών, το Ε/Γ-Ο/Γ "ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π" έκανε σήμερα το μεσημέρι έκτακτο τοπικό δρομολόγιό από Ραφήνα (13:00) για Άνδρο και επιστροφή (14:55-15:15) στη Ραφήνα. Για τον λόγο αυτό τροποποιεί το απογευματινό του ως ακολούθως: Ραφήνα (18:30) - Άνδρος (20:30-20:45) - Τήνος (22:20-22:35) - Μύκονος (23:20).

Επίσης και το ταχύπλοο "Σούπεράννερ" της Golden Star εκτέλεσε σήμερα έκτακτο δρομολόγιο από Ραφήνα (12:15) - Τήνο (14:25-14:35) - Μύκονο (15:00-15:30) και επιστροφή Τήνο (15:50-16:00) - Άνδρο (17:15-17:30) - Ραφήνα (18:40).

Η εταιρεία Golden Star μέχρι την αποκατάσταση της μικρής βλάβης του Superferry είχε ήδη έτοιμη λύση φέρνοντας εκτάκτως to Σθπερφερρυ ΙΙ που είναι σε δρομολόγια αυτή τη στιγμή στο νότιο Αιγαίο. Αλλά τελικά δεν χρειάστηκε γιατί το πρόβλημα λύθηκε.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

¨Οτι του φανεί το λολοστεφανή !
Αν ήταν το ΣΦ και αν δεν ήταν. Μια χαρά μας εξυπηρέτησαν με το Superrunner για Τήνο και οι ανδριώτες με το Θεολόγος. Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να γίνει ? Κανείς μας δεν έγινε μπαλάκι. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το superferry II αν δεν κάνουμε λάθος είχε παραμείνει στο λιμάνι του Ηρακλείου λόγω βλάβης στο τιμόνι του. Αποκαταστάθηκε η συγκεκριμένη βλάβη ή οχι πρώτον και το κυριότερο πώς θα διαχειριζόταν ή εταιρεία τους πρωινούς επιβάτες για τα τρία νησιά: θα τους αφηνε να περιμένουν 12 ώρες στη Ραφήνα μέχρι να ερθει απο το Ηράκλειο το άλλο συμβατικό της πλοίο? Πως βγήκε αυτή η απόφαση οτι το παλαιό superferry θα αποτελούσε την εναλλακτική λύση στο πρόβλημα? Πάλι οι επιβάτες μπαλάκι δηλαδή?
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το Superferry II ταξιδεύει κανονικά. Πήρε εντολή να ταξιδεύψει σε περίπτωση που υπήρχε σοβαρή βλάβη στο Superferry. Η βλάβη δεν ήταν σοβαρή. Οι επιβάτες σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν έγιναν μπαλάκι. Κινητοποιήθηκαν δύο πλοία και πήγαν με λίγες ώρες καθυστέρηση στον προορισμό τους το πρωί. ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro