Δεκάδες σπίτια... "αλλάζουν χέρια" στην Άνδρο! Τι πωλείται και που...

 

Ματσί

Δεκάδες σπίτια (περισσότερα από άλλη φορά) - άλλα με παρελθόν και ιστορία και άλλα νεόδμητα εξοχικά - διατίθενται φέτος προς πώληση στην Άνδρο! Πρόκειται για κατοικίες σε όλο το νησί, που οι ιδιοκτήτες τους για διάφορους λόγους, τα έχουν παραχωρήσει σε μεσίτες, οι οποίοι τα έχουν αναρτήσει ήδη στις σχετικές σελίδες στο διαδίκτυο.

Μπατσί

Μπατσί

Ανάμεσα τους διακρίνει κανείς αρχοντικά που ανήκουν σε γνωστές οικογένειες του τόπου, αλλά και εντυπωσιακές μοντέρνες βίλες με πισίνα και όλες τις ανέσεις, που κυρίως λόγω κρίσης… «αλλάζουν χέρια».

Χώρα

Συνετί

Αρκετά από τα σπίτια που έχουν βγει «στο σφυρί» βρίσκονται στην περιοχή της Χώρας και των γύρω χωριών, (Μεσαριά, Συνετί), άλλα τα πιο πολλά είναι κτισμένα κοντά στο Μπατσί, στο Γαύριο, στο Κόρθι και την Παλαιόπολη. Οι τιμές κυμαίνονται και φτάνουν έως και 1.000.000 ευρώ.

Φελλός

Πίσω Μεριά

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μεσιτών, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από ξένους τουρίστες κυρίως και συγκεκριμένα Γάλλους, Γερμανούς, Βέλγους και κάποιους Αυστριακούς. Επίσης προς πώληση έχουν αναρτηθεί και αρκετά ξενοδοχεία ή συγκροτήματα ενοικιαζομένων δωματίων ή άλλου είδους επιχειρήσεις. Εκεί σε κάποιες περιπτώσεις οι τιμές ξεπερνούν τα 3.500.000 ευρώ.

Μένητες 

Κόρθι

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει οι σχετικές αγγελίες πολλαπλασιάζονται και το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών αυξάνεται…

Χ.Μ.