Αύξηση επισκεπτών το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Όπως είχαμε προβλέψει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - που οι αφίξεις του ολοκληρώθηκαν χτες - παρουσίασε άνοδο του αριθμού των επισκεπτών. Σημαντική σε σχέση με πέρσι που είχε πέσει νωρίς. Και καλή σε σχέση με πρόπερσι που είχε πέσει την ίδια περίοδο. Αναλυτικά σε σχέση με πέρσι είχαμε άνοδο της τάξης +37,86% στους επιβάτες και +39,45% στα ΙΧ. Σε σχέση με πρόπερσι που ταιριάζει η εποχή είχαμε αύξηση +9,56% στους επιβάτες και +7,23% στα ΙΧ. Τα στοιχεία αποτυπώνονται καθαρά στον παρακάτω πίνακα που έστειλε το Λιμεναρχείο Άνδρου.

Τώρα ως προς τους αριθμούς έχουμε μια αύξηση 600 περίπου επιβατών και 100 περίπου ΙΧ από το τριήμερο του 2017 που ήταν σε αντίστοιχη χρονική περίοδο. Ενώ σε σχέση με πέρσι που ήταν νωρίς η αύξηση είναι κοντά 2.000 επιβάτες και 440 περίπου ΙΧ. 

Σύμφωνα με παρατηρήσεις και πληροφορίες την μερίδα του λέοντος των επισκεπτών είχε το Μπατσί. Όμως και στα άλλα μέρη οι παραθεριστές και οι ετεροδημότες Ανδριώτες έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Στην ομαλή κίνηση των επιβατών συνέβαλαν και τα πολλά δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιρειών Fast Ferries & Golden Star Ferries με τα τακτικά και έκτακτα τοπικά δρομολόγια... 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"