Ξύλινα τείχη στο Μπατσί!!!

Για να μοιραστεί ένας κοινόχρηστος χώρος στο Μπατσί έγιναν μηνύσεις και προσαγωγές! Έλαβε χώρα πολύωρη ακροαματική διαδικασία  στο δημοτικό συμβούλιο με δικηγόρους. Κατάληξη ήταν 50%/50% διαχωρισμός του χώρου. Ιδού πως ερμήνευσαν το 50%/50% κάποιοι: με ένα σχεδόν δίμετρο ξύλινο τοιχίο σε δημόσιο χώρο! Χωρίς φυσικά άδεια του Δήμου και χωρίς φυσικά άδεια της πολεοδομίας! Έτσι "είδαν" κάποιοι τα "δικαιώματα" τους στον κοινόχρηστο χώρο! Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι στις μέρες μας τον... ανταγωνισμό! Όχι στις τιμές, αλλά με περίκλειστα τείχη! Μήπως είναι αναγκαία μια συνολική παρέμβαση του Δήμου, αλλά και μια σοβαρή παρέμβαση της πολεοδομίας με ένα πρόστιμο για την αυθαίρετη κατασκευή; - Εν Άνδρω...

Αγαπητό Εν Άνδρω

Καλησπέρα όπως είχατε γράψει προ καιρού η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Άνδρου («Τραπεζάκια Έξω») ήταν να διαμοιραστεί ο χώρος μεταξύ των δύο καταστημάτων 50%/50%. Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες μετά το μοίρασμα του κοινόχρηστου χώρου - το ανταγωνιστικό μαγαζί "ΜΠΟΥΚΑ" στη θέση Καμπανάκι στο Μπατσί - θεώρησε σωστό να υψώσει έναν ξύλινο τοίχο γύρω στα 2 μέτρα μόνο και μόνο για να κλείσει τη θέα των τραπεζιών μου και να περιορίσει και την προβολή του μαγαζιού μου.

Επίσης κρύβει την θέα από τον ανυποψίαστο τουρίστα επισκέπτη του Μπάτσιου ο όποιος μπορεί να θέλει να κάτσει στο παγκάκι για να βγάλει πέντε φωτογραφίες του χωριού αυτό το παράνομο τοιχίο.

Αυτό το παράνομο έκτρωμα δεν προσβάλλει μόνο το κατάστημά μου αλλά προσβάλλει όλο το δημοτικό διαμέρισμα του Μπάτσιου και τον Δήμο της Άνδρου και τον οποιοδήποτε πολίτη. Ο δήμαρχος είναι ενήμερος για την κατάσταση όπως και ο κοινοτάρχης και ο αντιδήμαρχος και όλοι είπαν να κατέβει αυτός ο τοίχος ή να μπούνε γλάστρες σαν διαχωριστικό.

Αγαπητέ διαχειριστή έχουμε έρθει να επενδύσουμε στην Άνδρο και το μοναδικό πράγμα που βρίσκουμε συνεχώς από τους διπλανούς μας είναι... τοίχους! Κάποτε όμως αυτοί οι τοίχοι πρέπει να πέσουν…

Ευχαριστώ πολύ

Γιάννης Ζήσης