ΑΝΔΡΟΣ: Πωλείται και συγκρότημα 10.000.000 ευρώ! Τιμή ρεκόρ!

Νέο «μπουκέτο» σπιτιών που πωλούνται στην Άνδρο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Πρόκειται για εξοχικές κατοικίες, αλλά και για αρχοντικά νεοκλασικά, ημιτελείς κατοικίες, βίλες, παραθεριστικά συγκροτήματα, μικρά στούντιο και παλαιά νησιώτικα παραδοσιακά κτίσματα.

Τα προς πώληση ακίνητα - κάποια από τα οποία έχουν την δική τους ξεχωριστή ιστορία - βρίσκονται σε όλο το νησί. Μέσα και γύρω από την Χώρα, στο Κόρθι, το Μπατσί, το Γαύριο, τα ορεινά χωριά, ακόμα και στην βόρεια και απομακρυσμένη  πλευρά του τόπου.

Η κρίση και τα αδιέξοδα υποχρέωσαν πολλούς από τους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν στην πώληση των περιουσιών τους, όπως και κάποιους παραθεριστές να μεταβιβάσουν τις εξοχικές τους κατοικίες μη μπορώντας να αντέξουν τα έξοδα συντήρησης και την εφορία.

Οι τιμές φτάνουν μέχρι τα δυο εκατομμύρια ευρώ και το αγοραστικό ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως σε αλλοδαπούς (Γάλλους, Γερμανούς και Ιταλούς κυρίως.)

Η μεγαλύτερη πώληση αφορά ένα ολόκληρο συγκρότημα σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες που αποτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ!…

K.Ρ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

τι έγινε ρε μάγκες ....δεν πάει καλά το airbnb??

This comment was minimized by the moderator on the site

Και ξαφνικά έγινε καλή η Συμφωνία των Πρεσπών για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κύριε Μπασαντή ? ?
Δεν πάει πολύς καιρός που η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωρυόταν, πως, με τη Συμφωνία των Πρεσπών η προηγούμενη κυβέρνηση «δίνει» το όνομα, την εθνότητα και τη γλώσσα. Τώρα, η ΝΔ όχι μόνο επενδύει σε αυτή τη Συμφωνία αλλά τη βρίσκει και πολύ καλή μάλιστα.
Μάλιστα, χθες, Τετάρτη 17/7, τόσο ο υπουργός Άμυνας όσο και αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών… έχασαν το εθνικιστικό τους ταμπεραμέντο, κάνοντας δηλώσεις για το… καλό που έχει κάνει η συμφωνία των Πρεσπών, την οποία τόσο πολέμησαν ως αντιπολίτευση.
Και από κει που ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωνε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια και η στάση της ΝΔ είναι... άτεγκτη, βρέθηκε να δηλώνει, στο συνέδριο του Economist ότι, έχει μέλλον κι έγινε για καλό σκοπό ! !
Μην ξεχνάμε και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος επίσης από το συνέδριο του Economist «κατάλαβε» ότι η συμφωνία των Πρεσπών επιλύει πολλά πολιτικά ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας ! !
Κύριε Μπασαντή ...τι κάνουμε τώρα...αλήθεια που μας οδηγεί ο Κυριάκος ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντή ...τί έγινε ...που πήγε το Μάτι ...και οι 100 νεκροί....που πήγε ο Καπάκης ...και οι αναφορές σας σε αυτό .....
Χα...χα..χα... ήρθε ο Κυριάκος και τα ...καθάρισε όλα .....
Τί γράφουμε τώρα κύριε Μπασαντή ? ? για να σε δούμε.......εσύ που τόσο λαλίστατα..κι οι ομοίοι σου.....ξιφουλκούσατε ... τους πάντες, μετά τις έντονες αντιδράσεις εντός κι εκτός Νέας Δημοκρατίας, που έχει προκαλέσει η τοποθέτηση σε θέσεις γενικών γραμματέων, τόσο του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνου Τσουβάλα, όσο και του πρώην βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργου Μαυρωτά.
Ο κ. Τσουβάλας γιατί ήταν ο αρχηγός της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της τραγωδίας στο Μάτι και μάλιστα αποπέμφθηκε από τη θέση του, μαζί με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, μετά τη φονική πυρκαγιά.
Ο κ. Μαυρωτάς διότι ο ίδιος και το κόμμα του κράτησαν συνεπή στάση απέναντι στις θέσεις τους και ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία όμως η Ν.Δ. χαρακτήριζε «εθνικά επιζήμια», έχοντας προσχωρήσει στη γραμμή της εθνικιστικής της πτέρυγας. Την τραγωδία στο Μάτι η Ν.Δ. την εκμεταλλεύτηκε πολιτικά, ενώ στο Μακεδονικό επένδυσε στον διχασμό. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος με βάση τον οποίο διαμόρφωσε τη στάση της και στα δύο αυτά ζητήματα ήταν τα εκλογικά οφέλη, τα οποία θα την έφερναν στην εξουσία. Αυτό επιβεβαιώνουν ως ψηφίδες και οι δύο επιλογές γεν. γραμματέων.
Για την επιλογή του Κων. Τσουβάλα (γ.γ. Δημόσιας Τάξης) ενδεικτικά των αντιδράσεων είναι τα πυρά από το συγκρότημα ΜΑΡΙΝΑΚΗ, το οποίο έχει αναλάβει εργολαβικά την υποστήριξη του αρχηγού της Ν.Δ.. «Πάτε καλά στη Ν.Δ.;
Τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που τα είδε “όλα καλά” στο Μάτι κάνατε γενικό γραμματέα;», ήταν ο τίτλος του άρθρου του In.gr, ενώ «Τα Νέα» έκαναν λόγο για «επιλογή προσβολή για τους νεκρούς στο Μάτι».
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Διαβάσαμε όλα τα παραπάνω. Και διαβάσαμε και την σειρά των παραπομπών για το Μάτι όπως απεφάνθησαν οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει.
Πρώτος-πρώτος ο ΚΑΠΑΚΗΣ, ακολουθεί ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής και ο νυν ερχιγός της πυροσβεστικής.
Για κάποιο λόγο που δεν ξέρουμε ΔΕΝ παραπέμπουν τον πρώην αρχηγό της αστυνομίας. Περιμένουμε να δούμε. Μέχρι τότε υπομονή. Πάντως δεν θα θέλαμε να δούμε τον πρώην αρχηγό της αστυνομίας γενικό γραμματέα αν ρωτάτε αυτό.
Τώρα τα περί πολιτικής εκμετάλευσης και εθνικισμού αφήστε τα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας θα έσκιζαν τα μνημόνια γι' αυτό πήραν την εξουσία. Θα κατέλυαν την Ευρώπη γι' αυτό έκαναν δημοψήφισμα. Θα διασπόυσαν τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ γι' αυτό δεν συνενόηθηκαν με κανεναν για τις Πρεσπες. Άρα η πολιτική εκμετάλευση είναι στην ημερήσια διάταξη. Ας την αφήσουμε γιατί δεν αντέχει κανείς σε σοβαρή κριτική...
Όλα τα άλλα που γράφετε είναι δικά σας συμπεράσματα που δεν μάς αφορούν.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

MΕ ΤΟΣΑ ...ΘΑΛΑΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ, ΟΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΙΣΩΣ..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...