ΑΝΔΡΟΣ: Πωλείται και συγκρότημα 10.000.000 ευρώ! Τιμή ρεκόρ!

Νέο «μπουκέτο» σπιτιών που πωλούνται στην Άνδρο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Πρόκειται για εξοχικές κατοικίες, αλλά και για αρχοντικά νεοκλασικά, ημιτελείς κατοικίες, βίλες, παραθεριστικά συγκροτήματα, μικρά στούντιο και παλαιά νησιώτικα παραδοσιακά κτίσματα.

Τα προς πώληση ακίνητα - κάποια από τα οποία έχουν την δική τους ξεχωριστή ιστορία - βρίσκονται σε όλο το νησί. Μέσα και γύρω από την Χώρα, στο Κόρθι, το Μπατσί, το Γαύριο, τα ορεινά χωριά, ακόμα και στην βόρεια και απομακρυσμένη  πλευρά του τόπου.

Η κρίση και τα αδιέξοδα υποχρέωσαν πολλούς από τους ιδιοκτήτες να προχωρήσουν στην πώληση των περιουσιών τους, όπως και κάποιους παραθεριστές να μεταβιβάσουν τις εξοχικές τους κατοικίες μη μπορώντας να αντέξουν τα έξοδα συντήρησης και την εφορία.

Οι τιμές φτάνουν μέχρι τα δυο εκατομμύρια ευρώ και το αγοραστικό ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως σε αλλοδαπούς (Γάλλους, Γερμανούς και Ιταλούς κυρίως.)

Η μεγαλύτερη πώληση αφορά ένα ολόκληρο συγκρότημα σε μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες που αποτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ!…

K.Ρ.