ΓΑΥΡΙΟ: Έφυγε το πρώτο κύμα...

Έφυγε χτες Κυριακή 18/8 το πρώτο κύμα επισκεπτών από την Άνδρο. Παραδοσιακά η πρώτη Κυριακή μετά τον Δεκαπενταύγουστο είναι μέρα αναχώρησης όλων όσων έχουν φύγει για τις μέρες κορύφωσης του καλοκαιριού, αλλά και όλων όσων οι άδειες λήγουν στο καλοκαιρινό όριο της γιορτής της Παναγίας. 

Καθόλου τυχαίο λοιπόν πως χτες έφυγαν από το Γαύριο με 6 πλοία 3843 επιβάτες, 961 ΙΧ και 99 δίκυκλα. Κοντά 4.000 επισκέπτες και 1000 αυτοκίνητα είναι υπόθεση. Όποιος βγήκε χτες βράδυ και οδήγησε το κατάλαβε από την σχετικά μικρότερη κίνηση ΙΧ στους δρόμους του νησιού.

Όπως φαίνεται στο δελτίο κίνησης που έστειλε - μετά από σχετικά αίτημα μας - το λιμεναρχείο Άνδρου ο Θεολόγος και το Andros ήταν οι "πρωταθλητές" της μετακίνησης επιβατών με 1546 και 1077 επιβάτες και 410 και 300 αυτοκίνητα στα δύο δρομολόγια που έκανε έκαστο από Γαύριο για Ραφήνα. Ακολούθησε το διερχόμενο Superferry με 522 επιβάτες και 112 αυτοκίνητα. 

Παρά την μεγάλη κίνηση λόγω της παρουσίας και της κινητοποίησης της Αστυνομίας και του Λιμενικού η κίνηση προς και μέσα στο λιμάνι των ΙΧ και η επιβίβαση όλων προς όλα τα πλοία έγινε χωρίς προβλήματα. Κάτι στο οποίο βοήθησε και ο καιρός, αλλά και τα δρομολόγια.

Φυσικά παρά την χτεσινή κορύφωση το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει και ήδη ξεκινούν από σήμερα οι εξοδούχοι των οποίων οι άδειες ξεκινούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο και μπροστά μας έχουμε νέες αφίξεις, αλλά και νέες αναχωρήσεις.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο φταίει Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ, όταν όλα διεξάγονται ομαλά διαπιστώνεις την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας και του Λιμενικού.
Να το κοιτάξεις, καλέ μου.

This comment was minimized by the moderator on the site

πολύ ορθά γράφει και σχολιάζει η συμπατριώτισσα κυρία Φιλιώ απο το Γαύριο.
δυστυχώς οι επιλογές του κ.Σουσούδη και τα πρόσωπα που συμπαρατάχθηκαν τότε μαζί του, για αυτόν ήταν προφανές, ότι δεν ήθελε ζωντανές φωνές ,αλλά μόνον εργάτες και μπογιατζίδες στον ιδιαίτερο τους τόπο.
μία τέτοια κατάσταση, ζήσαμε εδώ στο Γαύριο 3 σχεδόν χρόνια με τον συμπαθέστατο κατα τα αλλα κ. Κώστα Μούλα, ο οποίος προφανώς αμάθευτος και μή έχων καμμία σχέση με τα κοινά, θέλησε να προσφέρει υπό τον Συνδυασμό του κ.Σουσούδη και κατάντησε, ένας γραφικός υπάλληλος του Δήμου.
Ωρες-ώρες εδώ στο Γάυριο όλοι έλεγαν, ότι τελικά δεν έχουμε Πρόεδρο, αλλά έναν ακόμη, υπάλληλο του Δήμου....
το αξίωμα που ανέλαβε ( άσχετα έαν παραιτήθηκε ο εκλεγμένος Π΄ροεδροσ κ.Κάρλος) και αυτός,τότε κατά σειρά εκλογής και μή έχοντος άλλου συμβούλου ανέλαβε για Πρόεδρος του Γαυρίου και κυριολεκτικά έκαψε την ιδιότητα αυτήν με τόσο άσχημο τρόπο, που καλό είναι το Γαύριο να μην ξαναζήσει .
πήγε το Γαύριο πολλά χρόνια πίσω ή για να είμαστε ειλικρινείς δεν το πήγε πουθενά !
Αρκεί όλοι μας, να θυμηθούμε ότι, οι εκάστοτε παρελθόντες Πρόεδροι, ουδέποτε έγιναν εργάτες και μπογιατζίδες στον τόπο τους ή και αν έγιναν και δεν είναι κακό, τουλάχιστον στα προεδρικά τους καθήκοντα, ήταν δυναμικά παρόντες και προωθούσαν πράγματα για το τόπο τους.
Φίλε μας κ.Κώστα Μούλα, σας μένουν ακόμη 10 μέρες των καθηκόντων σας, τουλάχιστον, υποσχεθείτε μας, ότι στη νέα περίοδο που ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου, ο ρόλος σας θα είναι , μιά και εκλεγήκατε σαν αντιπολιτευση, να βοηθήσετε πραγματικά τον τόπο μας, στα μεγάλα και καίρια ζητήματα που είναι ανοικτά και δεν έχουν φίλτατε, να κάνουν με το βάψιμο κια ξανά το βάψιμο....
Με εκτίμηση οι φίλοι και οι ψηφοφόροι σου, που φυσικά αυτήν την φορά δεν σε ψηφίσαμε, μετά απο όσα σε ζήσαμε στα 2,5 αυτά χρόνια και παραπάνω σου αποτυπώνουμε δημόσια, σαν το μόνο, δυστυχώς έργο που άφησες στο Γαυριάκι μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ.
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΨΕΙ , ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗ...ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΑΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΙΟΥ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΥΡΙΟΥ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι πόρτες του λιμανιού ΄θέλουν βάψιμο , έχουν σαπίσει , δεν τις βλέπει το Λιμενικό Ταμείο;;;;;;;;;