Έφυγε και το τρίτο κύμα επισκεπτών - χτες και σήμερα - από Άνδρο - Στοιχεία & φωτογραφίες από το Γαύριο

Κλιμακώθηκε η κίνηση στο λιμάνι του Γαυρίου με την αποχώρηση και του τρίτου κύματος καλοκαιρινών επισκεπτών από την Άνδρο. Κατά την χτεσινή μέρα Κυριακή 1/9 έφυγαν - σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Άνδρου 3438 επιβάτες και 904 ΙΧ με τα 8 δρομολόγια των πλοίων προς Ραφήνα.

Ο παρακάτω πίνακας του Λιμεναρχείου παρουσιάζει αναλυτικά την κίνηση της Κυριακής στην οποία πρώτος ήρθε ο Θεολόγος με το χτεσινό βραδινό τοπικό δρομολόγιο από Άνδρο για Ραφήνα (1008 επιβάτες και 272 ΙΧ) στις 20:00. Όμως η αποχώρηση συνεχίστηκε και σήμερα με τον Θεολόγο στο πρωινό δρομολόγιο προς Ραφήνα να παίρνει αρκετές εκατοντάδες επιβάτες και 100 περίπου ΙΧ.

Όμως σήμερα Δευτέρα 2/9 πρώτο πλοίο σε μεταφορικό έργο προς Ραφήνα ήρθε το Superferry II που κατά την επιστροφή του από Κρ΄τη περνώντας από Άνδρο για Ραφήνα πήρε εκατοντάδες επιβάτες και ΙΧ. Έφυγε από Άνδρο μαζί με αυτούς που είχε με 1450 επιβάτες και 200 ΙΧ! Έφυγε πλήρης - πρωτόκολλο!!!

Το αξιοπερίεργο είναι όπως διαπιστώσαμε μιλώντας με τους πλοιάρχους και τους πράκτορες είναι πως ακόμα τα πλοία κάθε μέρα εξακολουθούν να φέρνουν κόσμο στο νησί. Όχι όπως το καλοκαίρι αλλά η ροή συνεχίζεται. Κάτι που είναι θετικό για το νησί μιας και η θετική ροή του Αυγούστου δείχνει να συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εντάξει γελάσαμε και απόψε .....άκου Δημοκράτης και έγκριτος Δημοσιογράφος ο Μπασαντης.....τι άλλο θα διαβάσουμε Θεέ μου εδώ μέσα ....
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αφού γελάτε με την αλήθεια είναι καλό. Συνήθως γελατε με τα ψέματα σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΧΟΛΙΟ αναφορικά με την ανάρτηση "Κι αυτά;"

Απόλυτα εύστοχη είναι η απάντηση του Κυρίου Μπασαντή στο γελοίο θα χαρακτήριζα σχόλιο "Κι αυτά".
Κυρία μου με τα υψωμένα φρύδια (διαγράφεται ένας χαρακτηρισμός - Εν Άνδρω)... Ιταλούς τουρίστες έχει κάθε χρόνο η Άνδρος. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν ήρθαν εδώ επειδή πήγε στην Ιταλία ο Σουσούδης και τρέλανε τον κόσμο στις selfies. Φτάνει πια, αποδεχτείτε ότι πλέον χάσατε την εξουσία εσείς και ο εκλεκτός σας και σταματήστε να μας ζαλίζετε με αναρτήσεις. Αλλά δεν φταίτε εσείς Κυρία με τα υψωμένα φρύδια, ο Κος Μπασαντής φταίει που αναρτά τα ανόητα σχόλια σας και αυτό επειδή είναι Δημοκράτης και έγκριτος Δημοσιογράφος.
Όσον αφορά τη συναυλία της Κυρίας Ζουγανέλη, εάν δεν είχε επιτυχία υπεύθυνος θα ήταν ο Σουσούδης γιατί δεν θα είχε προβάλει όπως έπρεπε το γεγονός.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

"η μαμά της Ελεωνόρας"....δεν είναι απλά η μαμά της Ελεονώρας. Είναι Η ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΙΔΕΡΗ, τραγουδίστρια θρύλος...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έγραψα "μητέρα της Ελεωνόρας" κι όχι "μαμά" όπως ψευδώς από συνηθεια γράφετε. Δεν ήθελα να σας τρομάξω, γι' αυτό και δεν είπα όνομα. .Δεν ξέρετε πόσους θρύλους ξέρω και πόσους όχι. Και δεν σας αφορά. Ηρεμήστε και μην βρίζετε. Το ξέρω πως οι εκλογές σας συγχυσαν, αλλά μην το δείχνετε; Και κυριως μην μπλέκετε την Ελεωνόρα και την Ισιδώρα με τον Σουσούδη. Κάνουν άλλη δουλειά. Και δεν προσθέτουν "μεγαλείο" στον πρώην δημαρχο της καρδιάς σας... Απλώς για να ξερετε την Ισιδωρα Σιδέρη την έχουμε παρουσιασει πριν χρόνια και στο Εν Άνδρω. Πηγαίνει τακτικά στην Πανάχραντο... Αυτά για να μην λέτε κακομοιριές κι εκτίθεστε έστω και ανωνυμως. Και εκτίθεται και τον πρωην δήμαρχο της καρδιά σας...
ΥΓ Κι όσο σκέφτομαι πως κι αυτόν εμείς τον βοηθήσαμε πριν τον αγαπήσετε σφόδρα ως εξουσιαστή εσείς... Δεν πειράζει. Άνθρωποι είμαστε σφάλματα κάνουμε... Ουδείς άσφαλτος παρά μόνο... η άσφαλτος!!!!
Και πάλι καληνύχτα σας

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κάτι που δεν σχολιασες ήταν ότι όλο το καλοκαίρι το νησί είχε πάμπολλους Ιταλούς τουρίστες. Προφανώς οι προωθητικές ενέργειες της δημαρχίας Σουσουδη στην γείτονα χώρα έπιασαν τόπο. Αλλά μην σου ξεφύγει καλή κουβέντα, θα αρρωστήσεις. Όπως σου διέφυγε η απερίγραπτη επιτυχία της συναυλίας της Ζουγανέλη, που ακόμα κι αν απουσιαζες ειναι βέβαιο ότι έφτασε στ' αυτιά σου η απίστευτη κοσμοσυρροή όπως και η ποιότητα και το κέφι της βραδιάς.....αλλά ατυχώς το διοργανωσε ο πρώην.......
Από την αρχή δεν αντέχεις τις συγκρίσεις!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Συγνώμη δεν μέτρησα πόσους Ιταλούς ήρθαν. Το άτιμο το λιμεναρχείο δίνει αφιξεις, δεν δίνει αφιξεις Ιταλών. Εσείς που ξέρετε ευχαρίστως να μας στείλετε αριθμούς. Και πείτε ποιες ήταν οι προωθητικές ενέργειες που δεν τις ξέρουμε. Άραγε με το που πήγαινε αυτός οικογενειακώς στο Μιλάνο κάθε χρόνο έρχονταν οι Ιταλοι στην Άνδρο; Τότε αν αυτό ήταν να το συνεχίσουν και οι νέοι το κόλπο.
Το ερώτημα είναι σε πια γλώσσα τους μιλούσε κι έρχονταν. Αλλά κάτι θα ξέρετε και γι' αυτό. Γράψτε μας λοιπόν.
Για την συναυλία της Ζουγανέλη μου έδωσε εισιτήρια η μητέρα της Ελεωνόρας που γνωριζόμαστε. Δυστυχώς με κάλεσε προσωπικώς ο Χατζημάρκος και Λεονταρίτης στην ορκωμοσία τους (ήμουν το μονο site που κάλεσαν αν δεν σας πειράζει) και επειδή ήταν πολλοί γνωστοί μας πολιτικοί και από τις Κυκλάδες και από την Αθήνα πήγαμε εκεί.
Ζητάμε συγνώμη για την απουσία μας. Αλλά οι προτεραιότητες μας άλλαξαν. Μάθαμε όμως την μεθεπομένη πως ήταν η μεγαλύτερη του καλοκαιριού. Αν αυτό θέλατε να μάθετε σας το λέμε.
Αλήθεια πως να γράψουμε και να περιγράψουμε κάτι στο οποίο δεν είμαστε και δεν είχαμε φωτογραφίες; Αν θέλετε στείλτε εσείς κάποιο κείμενο με φωτογραφίες να το αναρτήσουμε.
Αλήθεια για πια σύγκριση μιλάτε; Της Ζουγανέλη με την Δάρρα; Του Λοτσάρη με ωτον Σουσούδη; Της Ζουγανέλη με τον Σουσούδη; Της Δάρρα με τον Σουσούδη; Ή, της Δάρρας με τον Λοτσάρη;
Ή, μήπως θεωρείτε πως ο Σουσούδης πέτυχε σαν δήμαρχος επειδή κάλεσε μια επιτυχημένη καλλιτέχνιδα; Νομίζω πως δεν έχετε καταλάβει τι συγκρίνετε και για ποιον λόγο..
Αυτά κι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro