Έφυγε και το τρίτο κύμα επισκεπτών - χτες και σήμερα - από Άνδρο - Στοιχεία & φωτογραφίες από το Γαύριο

Κλιμακώθηκε η κίνηση στο λιμάνι του Γαυρίου με την αποχώρηση και του τρίτου κύματος καλοκαιρινών επισκεπτών από την Άνδρο. Κατά την χτεσινή μέρα Κυριακή 1/9 έφυγαν - σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Άνδρου 3438 επιβάτες και 904 ΙΧ με τα 8 δρομολόγια των πλοίων προς Ραφήνα.

Ο παρακάτω πίνακας του Λιμεναρχείου παρουσιάζει αναλυτικά την κίνηση της Κυριακής στην οποία πρώτος ήρθε ο Θεολόγος με το χτεσινό βραδινό τοπικό δρομολόγιο από Άνδρο για Ραφήνα (1008 επιβάτες και 272 ΙΧ) στις 20:00. Όμως η αποχώρηση συνεχίστηκε και σήμερα με τον Θεολόγο στο πρωινό δρομολόγιο προς Ραφήνα να παίρνει αρκετές εκατοντάδες επιβάτες και 100 περίπου ΙΧ.

Όμως σήμερα Δευτέρα 2/9 πρώτο πλοίο σε μεταφορικό έργο προς Ραφήνα ήρθε το Superferry II που κατά την επιστροφή του από Κρ΄τη περνώντας από Άνδρο για Ραφήνα πήρε εκατοντάδες επιβάτες και ΙΧ. Έφυγε από Άνδρο μαζί με αυτούς που είχε με 1450 επιβάτες και 200 ΙΧ! Έφυγε πλήρης - πρωτόκολλο!!!

Το αξιοπερίεργο είναι όπως διαπιστώσαμε μιλώντας με τους πλοιάρχους και τους πράκτορες είναι πως ακόμα τα πλοία κάθε μέρα εξακολουθούν να φέρνουν κόσμο στο νησί. Όχι όπως το καλοκαίρι αλλά η ροή συνεχίζεται. Κάτι που είναι θετικό για το νησί μιας και η θετική ροή του Αυγούστου δείχνει να συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"