ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...

 

Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω

ΠΕΜΠΤΗ 9 Ιανουαρίου 2020 - ΩΡΑ 6:45 το πρωί

Κανονικά όλα τα δρομολόγια σήμερα και για το Superferry (από Ραφήνα το πρωί) και για τον Θεολόγο (από Μύκονο το πρωί και από Ραφήνα το απόγευμα). Η ζωή επανέρχεται στην κανονικότητα της. Αναμένονται δάσκαλοι και καθηγητές στο νησί και μαζί με αυτούς και η ΔΕΗ για να φτιάξει τους πυλώνες στην Άνδρο...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Ιανουαρίου 2020 - ΩΡΑ 10:3ο το πρωί

Άκυρα όλα όσα γράψαμε το πρωί. Δεν ταξιδεύουν σήμερα Τετάρτη τα πλοία. Η ΕΜΥ ξανάδωσε εκτάκτως απαγορευτικό σήμερα το πρωί που ισχύει μέχρι το βράδυ. Το απαγορευτικό αναφέρεται στο Νότιο Ευβοϊκό και στον Κάβο Ντόρο. Τα πλοία λοιπόν δεν θα ξεκινήσουν ούτε σήμερα από τα λιμάνια. Για τρίτη μέρα η Άνδρος και τα άλλα νησιά της γραμμής θα μείνουν αποκλεισμένα από την Αττική. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες οι πληροφορίες - και οι προηγούμενες και αυτές - είναι από τις εταιρείες 

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Ιανουαρίου 2020 - ΩΡΑ 7;30 το πρωί

Σήμερα το μεσημέρι θα ξεκινήσουν τα καράβια, αλλά με αλλαγές στα δρομολόγια. Η ΕΜΥ δίνει μείωση της έντασης των ανέμων στις 12:00 στο κεντρικό Αιγαίο 8-9 μποφόρ και τότε δίνει λήξη του απαγορευτικού.

Έτσι, το Superferry θα ξεκινήσει από Ραφήνα στις 12:00 και θα φτάσει Άνδρο γύρω στις 14:00. Θα κάνει την διαδρομή Άνδρο – Τήνο – Μύκονο. Αλλά δεν περνά στο γυρισμό από Άνδρο. Επιστρέφει κατευθείαν Ραφήνα από Μύκονο γύρω στις 20:40.

Ο Θεολόγος ξεκινά από Μύκονο στις 12:00. Περνά από Άνδρο στις 15:00 περίπου. Και το βράδυ θα περάσει πάλι για Μύκονο γύρω στις 19:30.

Από αύριο αναμένεται να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να έχουμε κανονικά τα δύο δρομολόγια.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΤΡΙΤΗ 7 Ιανουαρίου 2020

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται η σφοδρή καταιγίδα Ηφαιστίων κρατώντας τα πλοία δεμένα στα λιμάνια. Η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε νέο απαγορευτικό μέχρι τις 18:00 σήμερα Τρίτη 7/1/20. Ο άνεμος έχει πέσει από χτες κατά 1 μποφόρ περίπου. Οι ριπές του στο κεντρικό Αιγαίο είναι 9-10 μποφόρ. Το Superferry παραμένει δεμένο στο Λαύριο μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα και ο Θεολόγος στη Μύκονο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Ιανουαρίου 2020

Με ριπές ανέμου – όπως αναμενόταν - που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ εκδόθηκε απαγόρευση απόπλου των πλοίων χτες το βράδυ. Έτσι, σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια. Το Superferry ξεφόρτωσε στη Ραφήνα χτες αργά το απόγευμα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Λαύριο για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Θεολόγος, έδεσε από χθες αργά το βράδυ στη Μύκονο αντιστοίχως.

Η καταιγίδα «Ηφαιστίων» έφτασε στην Άνδρο το βράδυ της Κυριακής. Τα δύο πλοία της γραμμής μας πέρασαν στην ώρα τους με κατεύθυνση τα λιμάνια προορισμού τους (Ραφήνα - Μύκονο). Στη συνέχεια δυνάμωσαν κατά πολύ οι άνεμοι κι έτσι από χθες βράδυ στις 21:00 εκδόθηκε απαγορευτικό απόπλου.

Σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις ο καιρός θα διατηρηθεί στα ίδια περίπου επίπεδα και αύριο 7 Ιανουαρίου 2020. Μείωση της έντασης των ανέμων αναμένεται από την Τετάρτη.

Για κάθε νέα εξέλιξη θα σας πληροφορήσουμε σχετικά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το ενδεχόμενο βέβαια δάσκαλοι και καθηγητές να είχαν επιστρέψει μία μέρα νωρίτερα ώστε να είναι έγκαιρα στις θέσεις τους, αφού όλοι γνωρίζαμε την επερχόμενη κακοκαιρία των 9-10 μποφόρ, δεν πέρασε καν από τη σκέψη τους. Φαίνεται, σε αντίθεση με άλλους κλάδους εργαζομένων, πως κάποιοι βλέπουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις...χαλαρά!

This comment was minimized by the moderator on the site

Το SUPRFERRY ενημερωτικά είναι στο Λαύριο. Καλή ξεχειμωνιά!!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε δίκιο το διορθώσαμε. Ευχαριστούμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro