Καθημερινά τα δρομολόγια και των τεσσάρων πλοίων από αρχές Ιουλίου

Σε πλήρη δράση καθημερινά όλη την εβδομάδα τα τέσσερα συμβατικά της γραμμής μας από αρχές Ιουλίου

Από 1 Ιουλίου 2020 και μετά δρομολογούνται πάλι τις Τρίτες και τις Τετάρτες το Andros κάθε πρωί και το Superferry II κάθε απόγευμα. Είναι μια πρώτη ένδειξη πως Ιούλιο και Αύγουστο οι εταιρείες προσδοκούν αύξηση της κίνησης στην γραμμή Άνδρου – Τήνου – Μυκόνου. Και τα τέσσερα συμβατικά της γραμμής μας επανέρχονται όλα σε δράση για το δίμηνο της αιχμής.

Εν τω μεταξύ να παρατηρήσουμε πως για την ώρα είναι η Άνδρος κυρίως με τους παραθεριστές, αλλά και με τους κατοίκους του καλοκαιριού που πηγαινοέρχονται τα Σαββατοκύριακα, που στηρίζει κατά 50% (σε επιβάτες και ΙΧ) την γραμμή.

Ήρθε καιρός που το είδαμε κι αυτό: η Άνδρος για αρκετές μέρες την εβδομάδα έχει περισσότερους επιβάτες από την Τήνο και την Μύκονο από Ραφήνα. Όπως έγραψε σε προηγούμενη ανάρτηση μας που συνέκρινε την ερημία στα άλλα νησιά της γραμμής μας και των Κυκλάδων με την Άνδρο: όσο πιο τουριστικό το νησί (συνεπώς και περισσότερα γκρουπ και ξένους) τόσο πιο μεγάλη η πτώση.

Αλλά από ότι φαίνεται τα μηνύματα είναι θετικά και τα συμβατικά παρά τα τρομερά ελλείμματα που γράφουν οι δύο εταιρείες επανέρχονται για το καλοκαιρινό δίμηνο στηρίζοντας την Άνδρο και τα νησιά μας.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»