MAGNA GRECIA: το υπερπολυτελές γιώτ που ενοικιάζεται 329.000 € την εβδομάδα στην Άνδρο!

 

Αγκυροβολημένο στ' ανοιχτά του Αγίου Κυπριανού 

Έφτασε χτες 6/7 και αγκυροβόλησε και για διανυκτέρευση στ' ανοιχτά του Αγίου Κυπριανού το υπερπολυτελές super yacht με το ιστορικό όνομα "Magna Grecia" (στην αρχαιότητα Μεγάλη Ελλάδα αποκαλούσαν την Σικελία). Το πλοίο μήκος 63.8 μέτρων και πλάτος 6 μέτρων κατασκευάστηκε το 1986 από τον Elsflether Werft και ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2019. Πρόκειται για υπερπολυτελές κατάλυμα για πλούσιους ταξιδιώτες που απολαμβάνουν την καλοκαιρινή ιδιωτική κρουαζιέρα τους και ενοικιάζεται προς 329.000 ευρώ την εβδομάδα.

Από την παραλία Χρυσή Άμμος

Το πλοίο εντυπωσίασε όσους το είδαν στην Άνδρο και τρεις αναγνώστες έστειλαν πληροφορίες και φωτογραφίες. Η έλευση του πολυτελούς σκάφους αποτελεί ζωντανή απόδειξη πως η Άνδρος σταδιακά εντάσσεται στον υψηλό τουρισμό προσφέροντας στους πλούσιους επισκέπτες μια ατέλειωτη σειρά ιδιαίτερων ακρογιαλιών και μοναδικού πράσινου που εντυπωσιάζει ως κάτι το εντελώς ξεχωριστό στις Κυκλάδες.

Το σκάφος έχει μια πολυτελή εσωτερική διαρρύθμιση και μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα σε 6 δωμάτια. Έχει μια κύρια σουίτα, 1 VIP καμπίνα, 4 διπλές καμπίνες. Έχει έως 15 μέλη του πληρώματος και εξασφαλίζει μια χαλαρή εμπειρία πολυτελούς γιοτ. Έχει διαχρονικό στιλ, όμορφα έπιπλα και πολυτελή καθίσματα που δημιουργούν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα. 

Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας της Magna Grecia την καθιστούν το ιδανικό ναυλωμένο σκάφος για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση με την οικογένεια και τους φίλους. Διαθέτει κλιματισμό, τζακούζι στο κατάστρωμα, εξοπλισμό γυμναστική, WiFi, υπαίθριο κινηματογράφο και κατάστρωμα ηλιοθεραπείας.

Είναι κατασκευασμένο με ατσάλινο κύτος και υπερκατασκευή αλουμινίου. Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα σταθεροποίησης που μειώνει το εφέ κίνησης σε ρολό και διασφαλίζει την απόλυτη άνεση καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών σας. Με ταχύτητα πλεύσης 12 κόμβων, μέγιστη ταχύτητα 14 κόμβων.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"