Έκλεισαν 4 μπαρ στο Μπατσί! Επιβλήθηκαν μεγάλα πρόστιμα!

 

Το Als κλειστό το πρωί της Παρασκευής 14/8.

Η αστυνομία της Άνδρου σε οργανωμένη έφοδο 7 ανδρών με επικεφαλής τον αστυνομικό διοικητή Άνδρου στις 1:30 το πρωί της Παρασκευής (14/8) στο Μπατσί και διαπίστωσε πως τέσσερα μπαρ του οικισμού είχαν υπεράριθμους και όρθιους πελάτες. Αυτά ήσαν τα Als, Μπούκα, Capriccio, Chile. Και τα 4 μπαρ έκλεισαν από την αστυνομία για τον ίδιο λόγο (συνωστισμό, μη τήρηση μέτρων για κορονοϊό).

Το Μπούκα και το Chile κλειστά το πρωί της Παρασκευής 14/8.

Το κλείσιμο είναι για 15 μέρες. Σε όλα επιβλήθηκαν αυστηρά πρόστιμα, που αρχίζουν από 3.000 m;exri 7.000 ευρώ. Σήμερα το πρωί (14/8) οι ιδιοκτήτες τους μεταβαίνουν με δικηγόρους στην Χώρα για να κάνουν ενστάσεις. Με δεδομένο όμως πως είναι μπροστά μας αργίες θεωρείται πως έχουν πλέον χάσει το τριήμερο του 15αυγουστου.

Το Capriccio το πρωί της Παρασκευής 14/8.

Το κλείσιμο και των τεσσάρων μπαρ προπαραμονή 15αυγουστου εξέπληξε πολλούς και βεβαίως τους ιδιοκτήτες τους. Όλοι έχουν εργαζόμενους που πλέον δεν μπορούν να κρατήσουν, αλλά και προμήθειες (κάβες) που τους έμειναν. Η οικονομική ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Όμως και με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην περιοχή μάλλον έμοιαζε αναπόφευκτο να επέμβει κάποια στιγμή η αστυνομία.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"