Κορυφαίο ελληνικό νησί, η Άνδρος σύμφωνα με τους «Sunday Times»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ερωτευμένοι» με το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων δηλώνουν έμπρακτα οι Sunday Times αποδίδοντας στην Άνδρο ακόμη μία σημαντική πρωτιά για το 2020!!! Το νησί που «έκλεψε» την παράσταση τον Ιούνιο, καθώς επελέγη από τη εμβληματική Βρετανική εφημερίδα ως το κορυφαίο μυστικό νησί της Ευρώπης χωρίς συνωστισμό, ολοκληρώνει την τουριστική σεζόν με μία ακόμη σπουδαία διάκριση από τον ίδιο κολοσσό της παγκόσμιας ενημέρωσης. https://www.thetimes.co.uk/article/25-spectacular-greek-island-breaks-qvxgcw8km?fbclid=IwAR34tvczgfAmLVof-fcucs4w6RUaIjyx1VGnkuFyYDnxuW7C1cHuEGZuCh4

Σύμφωνα με την δημιουργό του άρθρου, η Άνδρος γοητεύει με την ιστορία, την αρχιτεκτονική της και την δράση των οικογενειών με εντοπιότητα στο νησί, ωστόσο το  εντυπωσιακό περιπατητικό δίκτυο είναι εκείνο που την καθιστά μοναδική και που διανθίζεται από ορεινά χωριά, βλάστηση, καταρράκτες και πολλά αξιοθέατα ενώ γίνεται σαφής αναφορά στις πρωτοβουλίες του Andros Routes.

 «Είμαστε ευτυχείς που μία ακόμη διάκριση του προορισμού κερδήθηκε επάξια από τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς του νησιού, όπως το φωτεινό παράδειγμα του Andros Routes» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Νίκος Μουστάκας που μόλις πριν λίγες ημέρες υποδέχτηκε δημοσιογράφους ενός ακόμη έγκριτου ΜΜΕ της Μ. Βρετανίας, του διαχρονικού Reader’s Digest οι οποίοι και αναχώρησαν μαγεμένοι από την εμπειρία της Άνδρου. 

Ακολουθεί  η πλήρης λίστα των 25 καλύτερων Ελληνικών νησιών των «Sunday Times»: 

1. ΑΝΔΡΟΣ
2. Κέρκυρα 
3. Κεφαλονιά
4. Ύδρα 
5. Εύβοια 
6. Κάλυμνος 
7. Αίγινα (απόδραση από την Αθήνα)
8. Κως 
9. Κύθηρα 
10. Κύθνος 
11. Λευκάδα 
12. Λέρος 
13. Μεγανήσι 
14. Μήλος 
15. Νάξος 
16. Πάτμος 
17. Παξοί
18. Σπέτσες
19. Ρόδος
20. Σίφνος 
21. Σκόπελος
22. Σκιάθος
23. Πόρος 
24. Σύμη
25. Τήλος