Ο καιρός καλά κρατεί...

Το Superferry με φόντο τη νότια Άνδρο καθώς ταξιδεύει από Τήνο για Γαύριο.

Ο καιρός και ο κορονοϊός βοηθούν κάπως την σεζόν στην Άνδρο!!! Έχουμε φτάσει στα μέσα Οκτωβρίου και ακόμα τα πλοία μεταφέρουν κάποιο κόσμο για Σαββατοκύριακο στο νησί. Όχι, πολλούς, αλλά αρκετούς. Τόσους για να πει κάποιος πως ακόμα η Άνδρος δεν έκλεισε ακόμα για χειμώνα.

Με δεδομένο πως πολλά καταστήματα εστίασης και αναψυχής έφτασαν να δουλεύουν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη για πρώτη φορά διαπιστώνουμε μια καινούρια κατάσταση που σίγουρα έχει να κάνει και με τον καλό καιρό, αλλά και με τον κορονοϊό!!! Μέχρι σήμερα η Άνδρος δεν έχει κρούσματα και αυτό βοηθά όσους ακόμα σχεδιάζουν μια έξοδο να μετράνε και αυτή την παράμετρο. Και βοηθάνε στην παράταση όσο μπορούν και τα πλοία που είναι τακτικά και προσπαθούν να κρατήσουν ανοικτές τις γραμμές. Ειδικά να τονίσουμε πως το Superferry έκανε και αυτό και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δύο τοπικά δρομολόγια δίνοντας μια επιπλέον ευκαιρία να πάνε όσοι ήθελαν στο νησί.

ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΕ ΛΙΜΕΝΑ ΓΑΥΡΙΟY ΑΝΔΡΟΥ

09-10-2020

ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΝΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

689

156

10-10-2020

ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΝΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

510

104

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΑ ΓΑΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

11-10-2020

ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΕΝΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

918

217

Σύμφωνα με τα στοιχεία του λιμεναρχείου Άνδρου το Σαββατοκύριακο ήρθαν περίπου 1200 επισκέπτες και 260 ΙΧ. Κι έφυγαν 918 επιβάτες και 217 ΙΧ. Αναμένεται οι υπόλοιποι να φύγουν σήμερα Δευτέρα οι υπόλοιποι.  Πάντως οι αριθμοί βαίνουν φθίνοντες. Και αναμένεται πλέον το επόμενο διάστημα να πέσει πάρα πολύ. 

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"