ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ - ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

 

Φωτογραφία αρχείου ΕΝ ΑΝΔΡΩ

 (Στα πλαίσια της απαγόρευσης κυκλοφορίας και μετακίνησης επιβατών οι δύο εταιρείες της γραμμής μας μειώνουν τα δρομολόγια του Σαββατοκύριακου πιθανόν μέχρι τέλους του μήνα γιατί δεν υπάρχει μεταφορικό έργο. Απομένουν μόνο τα φορτηγά που πηγαινοέρχονται μεταφέροντας τα απαραίτητα για τα νησιά. Έτσι, περιορίστηκαν τα δρομολόγια σε ένα για κάθε εταιρεία το Σ/Κ. Φρόντισαν όμως να υπάρχει τουλάχιστον ένα πλοίο την ημέρα – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ… ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!

Την παραπάνω είδηση μας την έστειλε αναγνώστης του ΕΝ ΑΝΔΡΩ με mail και την διασταυρώσαμε με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες. Ευχαριστούμε πολύ που επιβεβαιώνετε την συνεισφορά σας στο site μας και την διαπίστωση πως συχνά-πυκνά οι ειδήσεις βγαίνουν από εσάς.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ 

Αγαπητέ κύριε Μπασαντή.

Δεν ξέρω το κατά πόσον έχετε ενημέρωση για πιθανές αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων τις επόμενες ημέρες. 

Σύμφωνα με την πλατφόρμα κρατήσεων εισιτηρίων και ενημέρωσης δρομολογίων openseas, το ερχόμενο Σάββατο εμφανίζεται μόνον το πρωινό δρομολόγιο του Superferry απο Ραφήνα για τα τρία νησιά και οχι το απογευματινό του Andros. Αντίστοιχα την Κυριακή εμφανίζεται στα δρομολόγια μόνον το απογευματινό του Andros, ενώ δεν υπάρχει το πρωινό.

Μήπως έχουν μειώσει τα δρομολόγια τους οι ακτοπλοϊκές έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους, εξαιτίας του κορωνοϊού; Να γράψουμε κάτι για το κοινό - αναγνώστες - του Εν Ανδρω; Ή, ακόμη είναι νωρίς λέτε;

Πέμπτη, 12/11/20, ώρα 13:48

 

  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οπως φαίνεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, οι δύο εταιρείες έχουν διαμορφώσει έτσι τα δρομολόγια τους, ώστε τα Σαββατοκύριακα να έχουν από ένα δρομολόγιο η καθεμία αντίστοιχα το Σάββατο και την Κυριακή προς τα νησιά. Το ίδιο συμβαίνει και στην αντίστροφη διαδρομή (από τα νησιά προς την Ραφήνα) με ένα δρομολόγιο επιστροφής το Σαββατο και ένα την Κυριακή. Προφανώς λόγω της μειωμένης κίνησης του επιβατικού κοινού λόγω της γενικής απαγόρευσης, έχει παρθεί η απόφαση αυτή απο τις εταιρείες, ώστε να αποφύγουν και τα επιπλέον δρομολόγια χωρίς επιβάτες και οχήματα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να μην υπάρχει σύγχυση και μπερδεύονται οι αναγνώστες της σελίδας, οι επιδοτήσεις που πήραν οι δύο ακτοπλοϊκες της γραμμής μας αφορούσαν συγκεκριμένα δρομολόγια του Οκτωβρίου. Η αμέσως προηγούμενη επιδότηση αφορούσε πάλι κάποια δρομολόγια του Μαϊου. Δεν επιδοτούνται καθημερινά και για ολα τα δρομολόγια του κάθε μήνα οι εταιρείες της γραμμής μας, ώστε να απαιτείται και νομικά η εκτέλεση των δρομολογίων τους. Δεν συμβαίνει δηλαδή οτι και με τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, τα οποία υποχρεωτικά εκτελούνται ακόμη και χωρίς επιβάτες με μόνο εμπορεύματα, λόγω του οτι υπάρχει η επιδότηση προς τις εταιρείες των πλοίων που τα διεξάγουν. Δυστυχώς θα πεί κάποιος, γιατί τότε θα τους υποχρέωνε βάσει νόμου, να εκτελούν και οι δύο το δρομολόγιο τους (η μια το πρωινό και η άλλη το απογευματινό). Ομως δεν είμαστε άγονη γραμμή, ώστε οι δύο εταιρείες να εισπράττουν την κρατική αποζημίωση - επιδότηση για την κάλυψη μέρους των εξόδων τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μειώνονται τα επιδοτούμενα απο το κράτος δρομολόγια;;;;;δεν πάμε καλά μάλλον.
Άλλο και τούτο πάλι,βρεμένη σανίδα που θέλουν μερικοί. Για να συνοστίζονται μέσα σε ένα πλοίο όλοι τουρλουμπούκι.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Προφανώς 70 άτομα και 30 ΙΧ στο πήγαινε για τρία νησιά και 90 άτομα και 35 ΙΧ στην επιστροφή ανα δρομολόγιο για τρία νησια είναι για εσάς που έχετε να ταξιδέψετε από το ΑΝΝΑ Λ. είναι "πατεις με πατώσε".
Μα πως τα γράφετε ορισμένοι///

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro