Ανανεωμένος - για 15η χρονιά - ξεκινά ο "Θεολόγος"...

Πλήρως ανανεωμένος εσωτερικά ξεκινά σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 15/1/21, τα τακτικά δρομολόγια του στη γραμμή μας για 15η συνεχόμενη χρονιά ο "Θεολόγος'. Θυμίζουμε πως το πλοίο δρομολογήθηκε τον Ιούνιο του 2007. Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια κι εφέτος που ξεκινά πάλι, μετά την ετήσια συντήρηση του, είναι 15η χρονιά. Αυτή τη χρονιά το πλοίο εκτός της πλήρους συντήρησης των μηχανών του έκανε και ένα γενναίο λίφτινγκ στα σαλόνια του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ το πλήρωμα του πλοίου τα τραπεζάκια μεταφέρθηκαν στα παράθυρα ώστε οι επιβάτες να έχουν περισσότερη θέα από τα μεγάλα και άνετα παράθυρα. Στην προηγούμενη εκδοχή εκεί ήταν καναπέδες με την πλάτη στη θάλασσα.

Αυτή τη φορά οι καναπέδες παρέμειναν ή μετακινήθηκαν εκεί που δεν υπάρχουν μεγάλα παράθυρα. Μια νέα περίοδος ξεκινά μέσα στις δυσκολίες της πανδημίας. Μια περίοδο που ο "Θεολόγος" ανανεωμένος μηχανικά και στα σαλόνια καλείται να διαχειριστεί με τον εξαιρετικό τρόπο που έχει συνηθίσει την Άνδρο και την γραμμή μας όλα αυτά τα χρόνια. Καλοτάξιδος για μια ακόμα χρονιά...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"