Η ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!...

 

Την Παρασκευή 21/5 έφτασαν στο νησί περίπου 1.000 άτομα και 250 ΙΧ με όλα τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής. Το Σάββατο έφτασαν στο νησί μέχρι το μεσημέρι 420 άτομα και 130 ΙΧ. Νούμερα απίστευτα συγκρινόμενα με αυτά πριν 10 μέρες. Αλλά νούμερα ελάχιστα συγκρινόμενα με όσους έφταναν αυτή την εποχή το 2019. Ένας χρόνος πανδημίας έφερε τα πάνω-κάτω. Και σήμερα κοιτάμε ευχαριστημένοι τους αριθμούς αυτού του Σαββατοκύριακου.

Το ερώτημα που έθεσαν σε αρκετές περιπτώσεις αναγνώστες που έφτασαν Άνδρο σε διαφορετικά κύματα είναι: "ελέγχουν τους επιβάτες των πλοίων τα λιμεναρχεία;" Όσοι ήρθαν την Πέμπτη είχαν έλεγχο για self-test ή για εμβολιασμό στο λιμάνι επιβίβασης. Όσοι ήρθαν Σάββατο λένε πως δεν τους έγινε έλεγχος στο λιμάνι επιβίβασης. Και ερωτούν: "με τι κριτήριο δεν κάνουν έλεγχο κάποιες φορές τα λιμεναρχεία στα λιμάνια επιβίβασης προς Άνδρο;"

Μεταφέρουμε το ερώτημα των αναγνωστών μας εδώ με την ελπίδα να το διαβάσουν κάποιοι στα λιμεναρχεία ή και στο υπουργείο Ναυτιλίας και να λάβουν τα μέτρα τους. Γιατί αν είναι υπάρχει πλημμελής έλεγχος τότε θα έχουμε πρόβλημα.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"