Ρεκόρ σε αφίξεις επισκεπτών με ελικόπτερα εφέτος!!!

Το παραπάνω ελικόπτερο έφτασε στην Άνδρο Αύγουστο κατέβασε VIP επιβάτη με την παρέα του ο οποίος πήγε κατ' ευθείαν σε γιώτ υψηλότατων προδιαγραφών που τον περίμενε στο λιμάνι της Χώρας. Διανυκτέρευσαν στην Άνδρο και το πρωί σαλπάρανε ανατολικά... 

Νέο ρεκόρ αφίξεων επισκεπτών με ελικόπτερα εφέτος στην φουλ-σεζόν στην Άνδρο. Στον ενάμιση μήνα, που κοντεύει η φουλ-σεζόν του νησιού, έφτασαν με 37 ιδιωτικές πτήσεις (ιδιωτικά ελικόπτερα ή αεροταξί) γύρω στους 150 VIP επισκέπτες στο ελικοδρόμιο της Χώρας. Σε μια χρονιά που η φουλ-σεζόν συρρικνώθηκε αναγκαστικά λόγω της πανδημίας και της έλλειψης ξένων ευκατάστατων τουριστών το ελικοδρόμιο της Χώρας δέχτηκε μέχρι στιγμής 37 ιδιωτικές πτήσεις και αναμένεται μέχρι το τέλος Αυγούστου να ξεπεράσει τις 40!!!

Μέχρι πέρσι έφταναν με ελικόπτερο από 30 μέχρι 35 ιδιωτικές πτήσεις στο ελικοδρόμιο της Χώρας σε όλο το καλοκαίρι. Εφέτος ήδη μέσα στο σχετικά μικρότερο χρονικό διάστημα, που διαρκεί η φουλ-σεζόν, έχουμε φτάσει στις 37 πτήσεις, ενώ αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου μπορεί να έρθουν κι άλλες.

Το σημαντικό δεν είναι ο αριθμός των ελικοπτέρων που έφεραν VIR επισκέπτες στο νησί. Το σημαντικό είναι πως αρκετές από αυτές έφεραν επισκέπτες σε κότερα και γιωτ, που βρέθηκαν στο νησί (κυρίως στη Χώρα) χρησιμοποιώντας το ελικοδρόμιο ως ενδιάμεσο σταθμό. Κάτι που σημαίνει πως αργά-αργά μπαίνει το ελικοδρόμιο της Χώρας στον τουριστικό χάρτη.

Θα ήταν ευχής έργο αν μπει κάποια στιγμή και το πεδίο προσγείωσης ελικοπτέρων του Γαυρίου στον τουριστικό χάρτη. Γιατί θα δώσει τη δυνατότητα να έχει η Άνδρος δύο πύλες εισόδου με ελικόπτερα. Και επειδή το κύριο καλοκαιρινό τουριστικό μέτωπο του νησιού είναι στην Υδρούσα, όπου η σεζόν διαρκεί πολύ περισσότερο από την Χώρα, θα ανοίξει σταδιακά ο δρόμος και σε κάποιους επισκέπτες υψηλού οικονομικού προφίλ με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την Άνδρο. Όμως μένει πρώτον να γίνει γνωστό το πεδίο προσγείωσης και δεύτερον να ξεφύγει από τις διαμάχες με τις οποίες το έχει μπλέξει η αντιπολίτευση. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πόσα υβριστικά και χυδαία σχόλια θα γράψετε ΙΡ 94.65.103.67; Όλα αυτά μήπως για να φαινόσαστε πολλές στην πιάτσα;
ΥΓ Η σιωπή μας προς απάντηση σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro