Αποχωρεί οριστικά το Superferry II την Δευτέρα 11/10! Δηλώσεις Μ. Ηλιόπουλου και αδελφών Στεφάνου...

Το Superferry II εισέρχεται στο λιμάνι του Γαυρίου (φωτ. Εν Άνδρω) 

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου αποχωρεί το Superferry II και ολοκληρώνεται η μεγάλη συμφωνία του Μάριου Ηλιόπουλου με τους αδελφούς Στεφάνου. Η συμφωνία που όπως γράφουν οι ναυτιλιακές ιστοσελίδες «τάραξε τα νερά της ελληνικής ακτοπλοΐας και έφερε νέες  ισορροπίες επιχειρηματικές ισορροπίες» (Ελληνική Ναυτιλία). Το Superferry II την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα εκτελέσει το τελευταίο του δρομολόγιο στην γραμμή Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου κλείνοντας μια πολύ επιτυχημένη διαδρομή 28 ολόκληρων χρόνων. Η Άνδρος που συνδέθηκε μαζί του και το αγάπησε ιδιαίτερα το αποχαιρετά.

Υπενθυμίζουμε πως η συμφωνία Μάριου Ηλιόπουλου και αδελφών Στεφάνου αφορούσε την αγορά τεσσάρων πλοίων, τριών ταχυπλόων και ενός συμβατικού. Ήτοι τα Superrunner, Superspeed, Supercat, που ήδη έχουν περάσει υπό την ιδιοκτησία της SeaJet και από Δευτέρα περνά υπό την ίδια ιδιοκτησία και το Superferry II. To Έν Άνδρω επικοινώνησε σήμερα Τετάρτη 6/10 με τους εφοπλιστές Μάριο Ηλιόπουλο και αδελφούς Στεφάνου και ζήτησε μια δήλωση σχετικά με την συμφωνία που ολοκληρώνεται την Δευτέρα 11/10.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε: «Ονειρευόμαστε για το Αιγαίο, ζούμε με το όραμα της νέας Ελλάδας και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλη την ελληνική ακτοπλοΐα.» Ενώ, οι αδελφοί Στεφάνου δήλωσαν: «Παραμένουμε στην ελληνική ακτοπλοΐα με τα δύο καλύτερα πλοία μας και σχεδιάζουμε το μέλλον.»

Και οι δύο δηλώσεις επιτρέπουν ερμηνείες. Θεωρούμε πως ως προς τον Μάριο Ηλιόπουλο τα τέσσερα πλοία του δίνουν νέες δυνατότητες για προορισμούς στο Αιγαίο, μια θάλασσα  που αναμφισβήτητα είναι ο πρώτος στα ταχύπλοα και αποκτά και μια επιπλέον αναφορά στα συμβατικά που χρειάζονται στην ελληνική θάλασσα. Και για τους αδελφούς Στεφάνου σημαίνει πως έχοντας δύο από τα κορυφαία πλοία του Αιγαίου (ένα συμβατικό και ένα ταχύπλοο) παραμένουν παρόντες στην ακτοπλοΐα και μπορούν να ξαναδούν τις επόμενες κινήσεις τους από νέα βάση.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν θα παραμείνει στη γραμμή μας το πλοίο? έστω και με άλλο σινιάλο??
Αν αποχωρήσει , ποιο πλοίο θα πάρει τη θέση του?