Δύο καράβια από 8/11, Έρχεται 48ωρη απεργία στις 10/11...

48ωρη απεργία με πιθανότητα επέκτασης της αυτή την εβδομάδα. Τα δύο πλοία θα παραμείνουν δεμένα στη Ραφήνα...

Δύο καράβια την ημέρα στη γραμμή μας από Δευτέρα 8/11, ένα πρωί, ένα απόγευμα. Φεύγει και το Αικατερίνη για χειμερινή συντήρηση. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως για πρώτη φορά η Άνδρος και η γραμμή μας μπήκαν στη χειμερινή περίοδο κι έφτασε μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη με τρία καράβια.

Πλέον τα δύο καράβια την ημέρα - ένα πρωί κι ένα απόγευμα - στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου έχουν πλέον καθιερωθεί. Κάτι που δεν έχουν πολλά νησιά. Ελάχιστα και κυρίως τα μεγάλα νησιά έχουν δύο πλοία τη μέρα στο Αιγαίο. Η γραμμή Άνδρου - Τήνου - Μυκόνου με την τακτικότητα, την σταθερότητα και τα δύο πλοία τον χειμώνα έχει συμβάλει στην ανάπτυξη και τριών νησιών.

Ταυτοχρόνως έρχεται την Τετάρτη 10/11 η εξαγγελθείσα εδώ και μέρες 48ωρη απεργία των ναυτικών σωματείων και της ΠΝΟ. Σωματεία και ΠΝΟ απεργούν την Τετάρτη 10/11 και την Πέμπτη 11/11, ενώ τα μηνύματα που φτάνουν μιλάνε για πιθανότητα επέκτασης της απεργίας και την Παρασκευή 12/11. Καλό θα είναι να προετοιμαστεί η Άνδρος για δύο μέρες χωρίς καράβι και την πιθανότητα να φτάσουμε Σάββατο για να δούμε πλοίο στο νησί.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"