Επιστρέφει το Supeferry II στο ίδιο δρομολόγιο... σαν Superstar !!!

Το Superstar με τα νέα σινιάλα του και φρεσκοβαμένο στη Ραφήνα όπου ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της μετασκευής του.

Προχτές άνθρωπος της εταιρείας SeaJets πέρασε από τα πρακτορεία εισιτηρίων στη Ραφήνα και πληροφόρησε ότι το Superferry II, που άλλαξε εταιρεία, σινιάλα και όνομα και έγινε Superstar δεν θα ταξιδέψει στην άγονη γραμμή όπως είχε λεχθεί όταν έγινε η πώληση του από την Golden Star στη SeaJets, αλλά θα δρομολογηθεί από την άνοιξη και πάλι στο δρομολόγιο που είχε πέρσι. Δηλαδή, ΑΝΔΡΟ - ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΠΑΡΟ στις 16:45! Με άλλα λόγια με το καλό θα το έχουμε πάλι στη γραμμή μας!!!

Το Superstar αλλάζει σινιάλα στη Ραφήνα.

Προφανώς κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει και τέταρτο πλοίο στη γραμμή μας, που χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει σε κίνηση. Μέχρι πέρσι είχαμε δύο πρωινά (Andros & Superferry) και δύο απογευματινά (Superffery II & Θεολόγος). Τα ίδια θα έχουμε και εφέτος. Με την διαφορά πως τώρα το Superferry II θα ταξιδεύει σαν Superstar και δεν θα ταξιδεύει με τα σινιάλα της Golden Star, Αλλά της SeaJets.

Προχτές τοπ διέρρευσε ο άνθρωπος της SeaJets στη Ραφήνα. Χτες το μάθαμε εμείς από τους πράκτορες. Και σήμερα το μάθατε κι εσείς. Κι έτσι ολοκληρώθηκε η γραμμή των πληροφοριών και απαντώνται και τα ανήσυχα ερωτήματα: "με πόσα συμβατικά θα είμαστε εφέτος; Ποιο θα έρθει στη θέση του Superferry II;" Θα έρθει το Superferry II σαν Superstar!!! Το πλοίο όπως βλέπουμε στις παραπάνω φωτογραφίες άλλαξε σινιάλα και ξαναβάφτηκε στη Ραφήνα μετά την απόσυρση του για την χειμωνιάτικη επισκευή τον Οκτώβριο. Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ παρακολούθησε την αλλαγή σινιάλων και την ανακοίνωση της επαναδρομολόγησης του στη γραμμή μας και σας ενημερώνει.  

Όπως σας ενημερώνουμε πως η Faste Ferries θα δρομολογήσει στις 8:05 από Ραφήνα το Αικατερίνη για ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΝΑΞΟ. Και ακόμα η SeaJets θα δρομολογήσει από Ραφήνα και το Champion Jets για ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΝΑΞΟ - ΠΕΙΡΑΙΑ. Τέλος από Ραφήνα θα δρομολογηθεί και το Super Express της Golden Star για ΤΗΝΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΠΑΡΟ - ΝΑΞΟ - ΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"