Από 7 Νοεμβρίου δύο πλοία την ημέρα όλη την χειμερινή περίοδο

Σταματά το πρωινό δρομολόγιο του Αικατερίνη την Κυριακή το βράδυ 6 Νοεμβρίου. Από την 7η Νοεμβρίου 2022 θα συνεχίσει μόνο το Superferry στο πρωινό δρομολόγιο. Κι αυτό με δεδομένη την επιβατική κίνηση του χειμώνα. Όμως θα παραμείνουν σε όλη την χειμερινή περίοδο δύο πλοία καθημερινά στη γραμμή μας.

Αναλυτικά, το Αικατερίνη θα παραμείνει δεμένο στη Ραφήνα μέχρι την 31η Δεκεμβρίου και θα επανέλθει από 2/1/23 στο πρωινό δρομολόγιο ενόψει της επερχόμενης χειμερινής αποχώρησης του Superferry. O Θεολόγος θα φτάσει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Τότε θα αποχωρήσει για να έρθει στη θέση του το Andros.

Από τα παραπάνω βλέπουμε πως τα πλοία και οι εταιρείες της γραμμής μας έχουν βρει μια συνεννόηση και η Άνδρος, όπως και τα άλλα δύο νησιά, θα έχουν ολόκληρη την χειμερινή περίοδο δύο δρομολόγια την ημέρα: ένα πρωινό και ένα απογευματινό.

Κάτι που σημαίνει πως η συγκοινωνία μας έχει πλέον αναβαθμιστεί, καθώς η κίνηση στα νησιά μας παραμένει και τον χειμώνα σε ικανοποιητικό επίπεδο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν έχετε άδικα αλλά δεν παύει να είναι μία ακόμα επιλογή! Εγώ αυτό σχολίασα. Επίσης αν κάποιος μένει πέριξ του Πειραιά, θέλει περισσότερη ώρα στον δρόμο και περισσότερα χρήματα σε βενζίνη και παρκινγ για να φτάσει στην Ραφήνα και να πάρει το πλοίο, άρα όλα είναι σχετικά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Απλά τα άλλα δύο νησιά συνδέονται και με Πειραιά άρα έχουν περισσότερες επιλογές ακόμα και τον χειμώνα, δεν εξαρτώνται μόνο από τα πλοία της Ραφήνας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ο Πειραιάς σημαίνει ελάχιστα για την Τήνο. Γιατί είναι 30 λεπτά περισσότερα και 14 ευρώ περισσότερα. Τα ίδι και για Μύκονο. Αν δείτε τους αριθμούς επιβατών και ΙΧ θα καταλάβετε.
Πατήστε στην αναζήτηση του ΕΝ ΑΝΔΡΩ και θα βρείτε πλήρη ανάλυση για προορισμούς και εισιτήρια για τα τρια νησιά από Πειραιά και Ραφήνα και θα καταλάβετε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro