Ο Δήμος Άνδρου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Βερολίνο

(Ο Δήμος Άνδρου συνεχίζει την εκπροσώπηση του στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις με στέλεχος της Επιτροπής Τουρισμού. Συνάμα με δελτίο τύπου του έγκαιρο, λιτό και πληροφοριακό, χωρίς φιοριτούρες και περιττές προσωπικές δηλώσεις πληροφορεί πως οι επαφές που θα έχει εκεί με δημοσιογράφους, bloggers, επαγγελματίες και εκπροσώπους φορέων έχουν οργανωθεί από την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων τουριστικού μάρκετινγκ RE:MAKE. Τέρμα οι προσωπικές πολιτικές στον τουρισμό στην πλάτη της Άνδρου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Άνδρου συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB 2023 

Δυναμικά ξεκίνησε η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στη διεθνή έκθεση τουρισμού  ITB 2023 που πραγματοποιείται στο Βερολίνο και που θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023. Ο Δήμος συμμετέχει στη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χρονιάς, αξιοποιώντας τα περίπτερα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εντός του  ειδικά διαμορφωμένου χώρου του ΕΟΤ.

Τον προορισμό και τον Δήμο εκπροσωπεί το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κυρία Γιοβάνα Αθανασίου που ήδη συμμετέχει σε στοχευμένες προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους, bloggers, επαγγελματίες και εκπροσώπους φορέων. Οι επαφές έχουν οργανωθεί και με τη στήριξη της εξειδικευμένης εταιρείας συμβούλων τουριστικού μάρκετινγκ του Δήμου.