ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η γιορτή του λεμονιού και των γεύσεων της Άνδρου

Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ AΝΔΡΟΥ 

Την Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023, το πρωί, τα λεμόνια της Άνδρου και όλες οι υπέροχες γεύσεις του νησιού θα βρίσκονται στα Πευκάκια Χώρας Άνδρου. Το πρόγραμμα "Andros local deli" , μετά την περσινή "γιορτή τοπικών προϊόντων", συνεχίζει ν’ αναδεικνύει όλες τις αυθεντικές γεύσεις της Άνδρου και να τιμά την καθοριστική συμβολή των τοπικών παραγωγών στην διατήρηση της παράδοσης και της ανώτερης ποιότητας. Η παρουσία κάθε μικρού και μεγάλου παραγωγού του νησιού στη γιορτή είναι απαραίτητη, ώστε ν’ αποτυπωθούν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στάδια, που οδηγούν σε αυτές τις εκλεκτές γεύσεις. 

Η γιορτή των γεύσεων θα ξεκινήσει στις έντεκα το πρωί (11:00)  και το καλό κρασί, τα τυριά, τα αλλαντικά, το μέλι, τα γλυκά και η παραδοσιακή λεμονάδα, όπως και κάθε άλλη γεύση, αποτελούν εγγύηση για μια εκδήλωση, που θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ και θα πλημμυρίσει με γεύσεις και αρώματα ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. 

Ο Δήμος Άνδρου και ο Δήμαρχος, Δημήτρης Λοτσάρης, καλούν κάθε παραγωγό, κάτοικο και επισκέπτη του νησιού, να βρεθεί στα Πευκάκια Χώρας Άνδρου, ώστε να δει συγκεντρωμένα και να γευθεί τοπικά προϊόντα, καθώς και να έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με όλες τις δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet