Η ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ SUPERFERRY!!!

Κύριε διαχειριστά,

Σάς στέλνω μια φωτογραφία και 3 διαδοχικά βίντεο από μυστηριακή ατμόσφαιρα της έκλειψης σελήνης την Κυριακή το βράδυ 7 Σεπτεμβρίου 2025. Καλό θα ήταν να τα συνθέσετε όλα μαζί. Το πρώτο βίντεο είναι από την αναχώρηση του τοπικού δρομολογίου για Άνδρο από την Ραφήνα που έγινε με λίγα λεπτά καθυστέρηση. Τα άλλα δύο από την γέφυρα του Superferry.

 

Ο καπετάνιος μετά την αναχώρηση κάλεσε όσους επιβάτες ήθελαν στη γέφυρα να δουν την έκλειψη σελήνης που σύμφωνα με το αστεροσκοπείο ;htan από τις 20:30 μέχρι τις 21:52. Παρακολούθησα μαζί με άλλους επιβάτες το κοσμικό φαινόμενο kαι σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να τις μοιραστούμε όλοι οι Ανδριώτες από το φιλόξενο σάιτ σας.

Ήταν μια απολαυστική και μυστηριακή ολική έκλειψη σελήνης που ξεκίνησε όταν το πλοίο ήταν στο ύψος των Πεταλιών. Ίσως η πιο εντυπωσιακή στιγμή όταν το φεγγάρι είχε πάρει ένα κοκκινωπό χρώμα καθώς έσβηνε στον ουρανό λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Φιλικά

Ι.Ν.

Κάτοικος Άνδρου