ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Προσοχή, δύσκολο το επόμενο τετραήμερο για την Άνδρο: χιόνια, βροχές, μποφόρ.

 

Προσοχή. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, επανέρχεται με νέο έκτακτο δελτίο και προειδοποιεί ότι η επερχόμενη από αύριο Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου κακοκαιρία, θα είναι πολύ έντονη στην Άνδρο  με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις χιονοπτώσεις και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Αιτία της αλλαγής αυτής, η διέλευση πολύ ψυχρών αερίων μαζών, οι οποίες θα σαρώσουν τη χώρα μας από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 28/12, με κατεύθυνση από βορρά προς νότο, ενώ σημαντικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια του διημέρου Πέμπτης 29/12  και Παρασκευής 30/12 σε Ανατολική Στερεά (Αττική και Βοιωτία), Εύβοια, αλλά και σε περιοχές των νησιών του Αιγαίου.

Δυσκολότερες μέρες η Πέμπτη και η Παρασκευή 29 και 30 Δεκεμβρίου ενώ σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Κυριακή. Οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά σε ένταση τα 9 μποφόρ, ενώ τα ύψη βροχής που αναμένονται στο νησί προβλέπονται μεγάλα.

Απαιτείται λοιπόν ιδιαίτερη προσεκτικότητα στις μετακινήσεις και καλή προετοιμασία για την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων.

Κ.Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet