Η Αθηνά και η Τζούλια: δύο καλλονές στο Βιτάλι!

Εκεί στο πανέμορφο Βιταλι, κυκλοφορούν ελεύθερες και ευτυχισμένες δυο… καλλονές: η Αθηνά και η Τζούλια. Όταν δεν… κάθονται ήσυχες στο περιφραγμένο χώρο που είναι το σπίτι τους, τριγυρίζουν παντού. Ανεβαίνουν τις ανηφοριές, φτάνουν μέχρι το χωριό, πάνε στην διπλανή παραλία τις Γίδες, κατεβαίνουν στο ποτάμι, στα μποστάνια και καμιά φορά ανηφορίζουν μέχρι τον Άγιο Πέτρο.

Πρόκειται για δυο νεαρές φοράδες, πανέμορφες και φιλικές που έχουν ξετρελάνει όσους τις γνωρίζουν. Η μια είναι ένα περήφανο καθαρόαιμο άλογο και η άλλη ένα χαριτωμένο πόνι.

Αργά απόγευμα Σεπτέμβρη, με το Βιτάλι στην ωραιότερη στιγμή του, με τον ήλιο να δύει και να βάφει την θάλασσα με χρώματα κόκκινα και μενεξεδί, με μια υπέροχη κλασική μουσική να γαληνεύει το σύμπαν, η Αθηνά και η Τζούλια, ολοκληρώνοντας τον περίπατο τους αποφάσισαν να κάνουν το μπάνιο τους.

Ο ιδιοκτήτης, σύντροφος και αναβάτης τους Χρήστος, τις οδήγησε στην παραλία και κείνες άρχισαν τα παιχνίδια στο νερό, που αποτύπωσε στην φωτογραφική της μηχανή, η Αφροδίτη Μαμάη.

Το θέαμα μοναδικό…

Π.Κ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet