10 Μποφόρ χτες στο Μπατσί!!!

Μιλάμε ότι όλα έγιναν "μαλλιά-κουβάρια" από τον ισχυρό άνεμο στο μικρό λιμανάκι - χτες Κυριακή απόγευμα - στο Μπατσί. Για 10 μποφόρ μας γράφουν...

Ο αναγνώστης μας Σ. Ροδόπουλος μας έστειλε μια εντυπωσιακή φωτογραφία κι ένα σχεδόν απίστευτο βίντεο από το Μπατσί χτες το απόγευμα. Καθυστερήσαμε να το δούμε, αλλά μόλις τα είδαμε τα ανεβάζουμε αμέσως.Πρόκειται για το τι συνέβη στη μαρίνα του οικισμού όταν άνεμοι 10 μποφόρ χτύπησαν το μικρό λιμανάκι.

 

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε ότι από το πρωτόγνωρο μπουρινι εχθές το μεσημέρι το ιστιοφόρο σώθηκε χάρη στην οργανωμένη υπερπροσπαθεια ντοπιων ανθρώπων που ασχολούνται με το λιμάνι και του Γρήγορα Θανάση από το λιμενικο σώμα. Μπορεί να έγιναν κυριολεκτικά όλοι τους παπί, αλλά έστειλαν το ποιο ωραίο μήνυμα σε όλους αυτούς που επιλέγουν το Μπατσι για τουριστικο προορισμό τους.

Πλοιάρια, ιστιοπλοϊκά, ακόμα και κότερα που είχαν καταφύγει εκεί δεινοπάθησαν κι είδαν κι έπαθαν - με τη συνδρομή των ανθρώπων - να διασωθούν. Τέτοιο χαλασμό ο οικισμός είχε χρόνια να δει! Αν δεν βλέπαμε την φωτογραφία και ιδίως το μικρό βίντεο δεν θα το πιστεύαμε. Δείτε τα κι εσείς...

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για το υλικό και την πληροφορία...

 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ντόπιους ανθρώπους μάλλον εννοείτε τον Γιάννη Μουστάκα καβοδετη της μαρίνας Μπατσίου γιατί μόνο αυτός υπηρχε εκεί και υπάρχει ολη μέρα για να μην υπάρχει κανέναν πρόβλημα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πράγματι μεγάλος χαλασμός.
Συγχαρητήρια στον ανταποκριτή σας