Το λιμεναρχείο Άνδρου προειδοποιεί για την επερχόμενη κακοκαιρία

ΘΕΜΑ: «Αυξημένη προσοχή λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών»

  1. Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αρίθμ. 15/09-12-2019 έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ., από αύριο Τρίτη 10-12-2019 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 12-12-2019 προβλέπεται η επικράτηση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Πιο αναλυτικά, για αύριο Τρίτη 10-12-2019 από τις πρώτες πρωινές ώρες τα νησιά των Κυκλάδων θα επηρεαστούν σταδιακά από κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες προβλέπεται να συνεχιστούν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 12-12-2019.
  2. Επίσης, άνεμοι με ένταση 8 beaufort θα πνέουν στα ανατολικά από το βράδυ της Τρίτης 10-12- 2019 μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης 11-12-2019, που πιθανώς στο Βόρειο Αιγαίο να φτάσουν πρόσκαιρα τα 9 beaufort τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 11-12-2019.
  3. Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή, εγρήγορση και λήψη όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων για την προστασία και ασφάλεια πλοίων-σκαφών (συμπεριλαμβανομένων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών), με τη διατήρηση θέσης αγκυροβολίας τους, για την αποφυγή κινδύνων παράσυρσής τους.
  4. Τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τη δημοσίευση της εν λόγω ανακοίνωσης προς ενημέρωση των αναγνωστών τους.
  5. Σε κάθε περίπτωση η Υπηρεσία μας και λοιπές Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας παραμένουν στη διάθεση των πολιτών για κάθε επιπλέον πληροφορία.

Ο Λιμενάρχης Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΡΑΨΙΤΗΣ Θεόδωρος

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

καταργήθηκε η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ? ? ? ?
με τι ασχολούνται άραγε εκεί στο νέο ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ? ? ? ?
οι μη έχοντες σκάφη και αμεσότητα με την θάλασσα, απο που αλήθεια να περιμένουν προειδοποίηση - ενημέρωση ? ? ?
αλλο ένα πετυχημένο κατόρθωμα του νέου ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ κι αυτό ? ? ?
απαράδεκτοι....κι ακόμη δεν ξεκίνησαν ...