ΑΝΔΡΟΣ: Όλα έτοιμα για την... "Ελπίδα"!!!...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λιακάδα σήμερα Πέμπτη πριν την επέλαση της Ελπίδας από μεθαύριο Σάββατο.

Ο Δήμος και το Επαρχείο Άνδρου μετά από σύσκεψη έχουν σχεδιάσει τις θέσεις των μηχανημάτων. Ένα μηχάνημα θα διανοίγει και θα ελέγχει τον δρόμο Σταυροπέδα-Ζαγανιάρης μέχρι Κόρθι. Άλλο μηχανήμα θα ελέγχει και θα διανοίγει τον δρόμο από Σταυροπέδα-Πιτροφό μέχρι Χώρα. Τρίτο μηχάνημα από Χώρα-Συνετί μέχρι Κόρθι, τέταρτο μηχάνημα από Χώρα-Απόκια μέχρι Βουρκωτή. Πέμπτο μηχάνημα από Κατάκοιλο-Άρνη μέχρι Βουρκωτή. Έκτο μηχάνημα Σταυροπέδα-Παλαιόπολη μέχρι Γαύριο. Έβδομο μηχάνημα από Αμόλοχο-Σιδόντα. Όγδοο μηχάνημα από Καττακοιλο-Μπατσί μέχρι Πιτροφό. Ένατο μηχάνημα από Παλαιόπολη-Σταυροπέδα μέχρι Πιτροφό. Και δέκατο μηχάνημα τα Πέρα Χωριά.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν μηχανήματα του Δήμου, του ΣΕΔΑ, της Περιφέρειας και ιδιωτών. Ο σχεδιασμός και ο συντονισμός θα είναι του συντονιστικού οργάνου όπου συμμετέχουν ο Δήμος και το Επαρχείο Άνδρου, ο ΣΕΔΑ και ιδιώτες ιδιοκτήτες μηχανημάτων. 

Στους εκχιονισμούς θα συμμετέχουν με βοηθητικά - συνοδευτικά οχήματα το πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου , ο λόχος εθνοφυλακής, ο κυνηγετικός Σύλλογος . Εάν χρειαστεί θα συνδράμει και η αστυνομία με ένα αυτοκίνητο και το λιμενικό Σώμα με άλλο ένα όχημα, τα οποία ο Δήμος τα εφοδίασε μα αντιολισθητικές αλυσίδες.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"