Τα δελφίνια της Άνδρου υποδέχονται τα πλοία!...

Η θάλασσα λάδι. Ο Γιάννης Στυλιανός από το Γαύριο βγήκε χαράματα για ψάρεμα. Δεν μάθαμε αν πήγε καλά η ψαριά, αλλά μάθαμε πως έζησε μια υπέροχη εμπειρία με τα "ευλογισμένα πλάσματα" όπως μάς έγραψε της θάλασσας: τα δελφίνια. Ένα ζευγάρι βγήκαν βόλτα έξω από το Γαύριο εκεί που απλώνει το μεγάλο πέρασμα του Κάβο Ντόρου.

Μαγικό το πρωινό. Εξαιρετική η θάλασσα. Και το ζευγάρι βρήκε θέμα για παιχνίδι στριφογυρίζοντας γύρω από το κόκκινο βαρκάκι του φίλου μας. Έκπληκτος και μαγεμένος παράτησε αυτός το ψάρεμα κι άρχισε με το κινητό του να τραβά φωτογραφίες. Ώσπου πρόβαλε μπροστά τους το Fast Ferries ANDROS και το παιχνίδι μεγάλωσε. Πήραν φόρα κι άρχισαν να τρέχουν πηδώντας από την χαρά τους έξω από την θάλασσα. Το μεγάλο κόκκινο πλοίο τους φάνηκε καλύτερο από το μικρό κόκκινο βαρκάκι κι έβαλαν ρότα καταπάνω του. Ο Γιάννης Στυλιανός έμεινε να τα φωτογραφίζει.

Η μικρή πρωινή ιστορία του παιχνιδιού των δελφινιών και της χαρούμενης υποδοχής του ANDROS έφτασε στο Εν Άνδρω μέσω του καπετάν Γιώργου Κολίτσα που ένα πρωινό στη γέφυρα του πλοίου καθώς φτάναμε Άνδρο μας έδειξε την φωτογραφία χαριτολογώντας: "να βλέπεις με υποδέχονται ακόμα και το δελφίνια της Άνδρου!!!". Η συνέχεια ήταν να βρούμε εμείς τον Γιάννη Στυλιανό να μας πει την μικρή ιστορία και να στείλει όλο το μικρό σετ με τις βιαστικές συνεχιζόμενες φωτογραφίες του. Τις βάλαμε στη σειρά και σας καλημερίζουμε μπροστά σε μια υπέροχη Κυριακή μετά την θύελλα των προηγούμενων ημερών στο Αιγαίο που μάς ταξιδεύει αδιάκοπα και μας εκπλήττει συνεχώς...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet