ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: Διαμαρτυρία Επιτ...
   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 
Επιστολή δημάρχου σε υπουργούς...
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ
Η Νάξος, οι Κυκλάδες και η Ελλ...
Ο Έπαρχος Νάξου και φίλος του Εν Άνδρω Γιάννης Μαργαρίτης ήταν αυτός πριν λίγο που μας πληροφόρησε στέλνοντας το μήνυμα που έλεγε πως ο σπουδαίος Έλληνας και εμβληματική μορφή της Νάξου Μανώλης Γλέζος στα 97 του πέρασε στην ιστορία...
Ίντερνετ SOS από Βουνί, Ρέματα...
  Οι γραμμές πέρασαν εδώ και ένα χρόνο, αλλά ακόμα δεν έχουν ενεργοποιηθεί! Απίστευτα κι όμως ελληνικά όσα μας γράφει ο κ. Αντώνης Μαμάης από το Βουνί... Μέχρι στιγμής αρκετοί αναγνώστες μάς έχουν γράψει για το γρήγορο ίντερνετ που κατάντησε ακίνητο ίντερνετ στην Άνδρο. Ο Άγγελος Σφακιανάκης και ο παπα-Μιχάλης Καλαμπούκης πολλές φορές. Και εδώ και τρεις μήνες και ο Αντώνης Μαμάης. Έχουμε γράψει και ξαναγράψει. Έχουμε ζητήσει εξηγήσεις από τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Γιαννιση. Μας έχει εξηγήσει πως έχουν μπλέξει πάροχοι με κατασκευαστή. 
Πτώση 90% στην ακτοπλοΐα! Μείω...
Σε άγνωστα μονοπάτια η ακτοπλοΐα και η γραμμή μας. Κανείς δεν μπορεί μετά και τις αβέβαιες και αόριστες εξαγγελίες του υπουργού Ναυτιλίας τίποτα για το σήμερα και για την επόμενη μέρα... Η ακτοπλοΐα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια πρωτόγνωρη μείωση κατά 90% της επιβατικής κίνησης. Και σύμφωνα με όλες τις οικονομικές προβλέψεις η μείωση της δραστηριότητας του κλάδου θα συνεχισθεί και στην διάρκεια της θερινής περιόδου και θα κινείται στα επίπεδα του 50% στους επιβάτες. Η γραμμή μας δοκιμάζεται δεινά. Ήδη, το το Superferry II ζήτησε ανεκτέλεστα μέχρι 9 Απριλίου και ο Θεολόγος δεν κάνει δρομολόγια Σαββατοκύριακο. 
Καταρρέει η ακτοπλοΐα! Ανεπαρκ...
Αυτή την εικόνα μόνο το υπουργείο Ναυτιλίας δεν μπορεί να την δει. Ή, μήπως την βλέπει και σχεδιάζει... ανεκτέλεστα! Κι όποιος αντέξει... ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ζημίες της τάξης των 660.000 ευρώ ημερησίως καταγράφουν τα 22 μεγαλύτερα επιβατηγά πλοία που εκτελούν ακόμα δρομολόγια στο Αιγαίο. Οι ζημίες αυτές μόνον για ένα μήνα ισοδυναμούν με χτύπημα 20 εκατ. για τις ακτοπλοϊκές, για δύο μήνες 40 εκατ. και για 10 μήνες 200 εκατ. Προφανώς και οι αντοχές των εταιρειών θα έχουν εξαντληθεί πολύ νωρίτερα. Σημειώνεται πως οι ζημίες αφορούν μόνο τη δραστηριότητα των ακτοπλοϊκών στο Αιγαίο.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: Προσοχή ...
(Το σημερινό δελτίο τύπου της Επιτροπής Διαχείρισης εστιάζει στην αβελτηρία του υπουργού Ναυτιλίας να λάβει μέριμνα για τα πλοία που ταξιδεύουν πλέον χωρίς επιβάτες καλύπτοντας μόνο ανάγκες και το υπουργείο αγνοεί εντελώς το πρόβλημα οδηγώντας σε ανεκτέλεστα δρομολόγια. Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις, συνεχίζεται η εγρήγορση στην Άνδρο - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)
Πότε θα δώσει στα νησιά ο υπου...
(Εδώ και μήνες οι νησιώτες επιχειρηματίες περιμένουν το Μεταφορικό Ισοδύναμο για να ανασάνουν. Για το θέμα αυτό έφτασε πριν λίγο στο Εν Άνδρω δελτίο τύπου με ερώτηση στην Βουλή του αντιπρόεδρου της βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινούπολου. Την δημοσιεύουμε με την ελπίδα πως θα υπάρξει απάντηση - ΕΝ ΑΝΔΡΩ).
ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ: Μήνυμα 25ης Μα...
ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821