"Αιδώς Αργείοι": Καταγγελία κατά Σουσούδη για απόπειρα πολιτικής συναλλαγής...

 

(Σαν βόμβα η καταγγελία της Ανδριακής Ενότητας που μιλά για απόπειρα πολιτικής συναλλαγής με συμβούλο της από τον Θ. Σουσούδη (με τη συνέργεια του Δ. Λάσκαρη) στην προσπάθεια να βρουν στηρίγματα από την αντιπολίτευση για να σταθουν στην εξουσία. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως η προσπάθεια έγινε λίγο πριν ο Δ. Λάσκαρης εξαπολύσει τον δημόσιο λίβελο του (για γλάστρες και καιροσκόπους) στους αποχωρήσαντες συμβούλους της παράταξης του και τους ζητήσει και τις παραιτήσεις τους!!! Την σύμβουλο όμως που προσπάθησαν να προσεταιριστούν δεν σκέφτηκαν πως θα έπρεπε και αυτή να παραιτηθεί!!! Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες κείμενο της καταγγελίας... - Εν Άνδρω). 

 Αιδώς Αργείοι

Ο τίτλος της καταγγελίας θα έπρεπε να είναι «Αιδώς αχρείοι». Γιατί αχρείοι είναι αυτοί που πρώτα διαίρεσαν και διέσπασαν το νησί με περισσή ανικανότητα και απίστευτη αθλιότητα, στη συνέχεια διέλυσαν μόνοι τους την παράταξή τους χάνοντας 7 από τους 13 εκλεγμένους συμβούλους τους, ακολούθως προσεταιρίστηκαν ένα σύμβουλο της δικής μας παράταξης χωρίς ντροπή. Και σήμερα όντας πλέον μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο επιχειρούν να προσεταιριστούν έναν ακόμα σύμβουλο της παράταξης μας.

Καταγγέλλουμε πως ο κ. Σουσούδης, με σκοπό να στηρίξει την μισοδιαλυμένη παράταξη του επιχείρησε να έρθει σε συναλλαγή με σύμβουλο μας ώστε να αλλάξει παράταξη και να τους στηρίξει!

Χτες ο κ. Λάσκαρης, που ζήλεψε τη δόξα του «ισχυρού» Χ. Βουραζέρη, «δίδασκε» ήθος τους φευγάτους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, χαρακτηρίζοντας τους γλάστρες και ζητώντας τους να παραδώσουν την έδρα στον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκαν.

Αυτοί είναι που διδάσκουν ήθος!

Η παράταξη Σουσούδη από τη μια προσβάλλει όσους διαφώνησαν και ζητά παραιτήσεις και από την άλλη ψάχνει «μεταγραφές» που θα στηρίξουν τον ετοιμόρροπο κύριο τους!

Ο Θ. Σουσούδης από τη μια ζητά συναντήσεις με τους επικεφαλής των δύο δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης και από την άλλη ψάχνει τρόπο να τους πάρει συμβούλους για να στηρίξει την μισοδιαλυμένη εξουσία που έχει εγκαθιδρύσει «για το καλό της Άνδρου».

Μόνο που «το καλό της Άνδρου» δεν μπορεί να είναι διπρόσωπο. Δεν μπορεί να είναι δύο μέτρα και δυο σταθμά!

Αυτό είναι μόνο το «καλό του Σουσούδη» που διοικεί χωρίς να διοικεί 3,5 χρόνια και που θέλει να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του. Και αυτό είναι «το καλό του Λάσκαρη», που ψάχνει εναγωνίως με άθλιους τρόπους τον επόμενο θώκο εξουσίας του.

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ