Η Άνδρος γύρισε σελίδα

Του Χρήστου Βουραζέρη

Θέλω, από καρδιάς, να ευχαριστήσω τους πολίτες της Άνδρου, που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο. Η στήριξη και η εμπιστοσύνη τους δεν είναι μόνο τιμή για μένα. Είναι και ευθύνη. Μου εμπιστεύθηκαν τις αγωνίες και τα όνειρά τους. Δεσμεύομαι να ανταποδώσω με έργα και πράξεις. Με ειλικρίνεια και έργο. Το νησί μας βγαίνει από μια γκρίζα περίοδο παρακμής. Η ελπίδα όμως ξαναγύρισε στην Άνδρο.Οι πολίτες του νησιού έστειλαν με αυτό το 60%, ένα εκκωφαντικό μήνυμα.

Επέλεξαν να κάνουμε όλοι μαζί, μια νέα αρχή.Απέρριψαν τα μηνύματα μίσους και διχασμού. Γύρισαν την πλάτη στη λάσπη και στη συκοφαντία. Επέλεξαν μια νέα δημοτική αρχή, εμπιστεύθηκαν και στήριξαν έναν έντιμο, ικανό άνθρωπο για δήμαρχο, τον Θεοδόση Σουσούδη.

Για μένα νέα αρχή σημαίνει:

·       Να δείχνεις απόλυτο σεβασμό στον πολίτη.

·       Να διοικείς με βάση τους κανόνες της δημοκρατίας και της διαφάνειας.

·       Να μιλάμε λιγότερο και να δουλεύουμε περισσότερο για τον τόπο μας.

Η Άνδρος πρέπει να προχωρήσει μπροστά με έργα κι όχι με λόγια.

Αυτή είναι η εντολή που πήραμε από τους πολίτες. Θα πρέπει να την εκπληρώσουμε στο ακέραιο. Τα πρόσωπα με τα χαμόγελα, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση που είδαμε όλοι να αναδεικνύονται την Κυριακή το βράδυ 18 Μαΐου, θα πρέπει να κυριαρχήσουν από εδώ και πέρα. Έρχεται η Άνδρος της προόδου, της ανάπτυξης και της συνεργασίας.

Η Άνδρος γύρισε οριστικά σελίδα.