Έκλεισε και ξηλώνεται η Εθνική στο Κόρθι.

Ο πεζόδρομος όπου ήταν το γραφείο της Εθνικής στο Κόρθι (φωτ. Εν Άνδρω).

Αν και έκλεισε την Τετάρτη 7/11 και ξηλώνεται στις 9/11 η Εθνική στο Κόρθι κάποιες διαμαρτυρίες συνεχίζονται. Όμως, όπως μάθαμε συνεργείο θα ξηλώσει Παρασκευή οριστικά τα γραφεία της Εθνικής στο Κόρθι. Ήδη με ανακοίνωση από τα κεντρικά καλούνται οι πελάτες της Τράπεζας να συναλλάσσονται με το υποκατάστημα στην Χώρας.

Τώρα ως προς τις διαμαρτυρίες για το κλείσιμο του γραφείου εξυπηρέτησης του Κορθίου (λειτουργούσε κάθε Τετάρτη) που έγιναν κατά καιρούς δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Τελευταία έχουν καταγραφεί επιστολές διαμαρτυρίας προς την Τράπεζα του δημάρχου, του έπαρχου και του δημοτικού συμβούλου Χ. Βουραζέρη.

Το αξιοπερίεργο είναι ακόμα και μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για το θέμα της Τράπεζας στο πολιτιστικό κέντρο Κορθίου θα γίνει... την επόμενη εβδομάδα! Δηλαδή, εκ των υστέρων...

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως το θέμα της Εθνικής του Κορθίου δεν έχει αντιστοιχίες με το θέμα της Πειραιώς του Γαυρίου. Κι αυτό γιατί στην περίπτωση του υποκαταστήματος του Γαυρίου αφορούσε το βασικό λιμάνι του νησιού, το οποίο εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες ετησίως καθώς και το κύριο καλοκαιρινό τουριστικό μέτωπο του νησιού.  

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»