Ο Θ. Σουσούδης ανακοίνωσε, κατ’ αποκλειστικότητα, την υποψηφιότητα του για δήμαρχος  Άνδρου…  από τη Νάξο!!!

Την ίδια απορία που έχει η έκφραση του δημάρχου Άνδρου - στην παραπάνω φωτογραφία του από δημοτικό συμβούλιο - είχαμε κι εμείς μετά την ανακοίνωση - κατ' αποκλειστικότητα - της εκ νέου υποψηφιότητας του για δήμαρχος Άνδρου από τη... Νάξο!!! (φωτ. Εν Άνδρω).

(Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές μάλλον θα δούμε πολλές πρωτοτυπίες! Όμως την πρωτοτυπία του Δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη δεν μπορεί νομίζουμε να την φτάσει κανείς. Σήμερα Σάββατο 22/12/18 και ώρα 10:27 περίπου ο Θ. Σουσούδης ανακοίνωσε - κατ’ αποκλειστικότητα - την εκ νέου υποψηφιότητα του - για δήμαρχος Άνδρου στο... Ναξιώτικο ράδιο Aegean Voice 107.5!!! Στις 11:17 το Aegean Voice το ανάρτησε στην ιστοσελίδα του! Την είδηση όπως την ανάρτησε το Ναξιώτικο ΜΜΕ την μετέδωσε ο ανταποκριτής μας στην Νάξο…

Να σημειώσουμε πως είναι πρώτη φορά - από όσο ξέρουμε - που υποψηφιότητα δημάρχου δεν ανακοινώνεται στα ΜΜΕ του νησιού του, αλλά σε ΜΜΕ άλλου νησιού!  Όσο και αν μας παραξένεψε δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε την πρωτοτυπία του γεγονότος! Αν και δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε την σκοπιμότητα. Αν σκοπός του δημάρχου Θ. Σουσούδη ήταν να μας εκπλήξει - ακόμα μια φορά - τότε... το κατάφερε!!! - Εν Άνδρω)

Αναδημοσιεύουμε από το Aegean Voice

«Την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Άνδρου, ανακοίνωσε από τη συχνότητα του Aegean Voice 107.5, ο Θεοδόσης Σουσούδης. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου, ο κ. Σουσούδης όντας εν ενεργεία δήμαρχος Άνδρου, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο, προσθέτοντας ότι αυτή είναι η πρώτη δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.»

Δημοσίευση: 22.12.2018, 11:17 

Ηχητικό ντοκουμέντο: https://youtu.be/-HtRd9jFreI