Γ. ΚΑΠΑΚΗΣ: ΕΥΘΕΩΣ, πλαγίως, αλλά και πολύ περίπλοκα!!!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε την δυσνόητη και λιαν περιπεπλεγμένη «απάντηση» του υποψηφίου Γ. Καπάκη ο οποίος όπως γράφει για την συμμετοχή του στον διάλογο με στόμφο πως: "επιτρέπει στην σκέψη του να συμπεριλαμβάνει ότι έμαθε από την Ζωή"!

(Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία πως η σκέψη του κ. Καπάκη αποτελεί μια αυτόνομη οντότητα της οποίας ο εν λόγω υποψηφιος της... "επιτρέπει"! Ή, πιθανόν δεν της "επιτρέπει"! Αλήθεια όποιος καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτή η ακατανόητη πομφόλυγα "επιτρέπει στην σκέψη του να συμπεριλαμβάνει" ας μάς το μεταφράσει κι εμάς...)

Υπενθυμίζουμε πως το site μας έχει διακόψει κάθε επαφή με τον πρώην ΓΓ του ΥΠΕΣ λόγω της αθλιότητας των ύβρεων και των χαρακτηρισμών που δεχτήκαμε όταν ήταν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (τον απέπεμψαν λόγω ευθυνών στο ολοκαύτωμα στο Μάτι)...

Φυσικά διατηρούμε την ευχέρεια να αναδημοσιεύουμε κάποιες από τις δημόσιες απόψεις του όταν αναφέρονται στις εκλογές ή στην Άνδρο. Αναδημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα την απάντηση του (από το facebook) στην πρόταση για ντιμπέιτ που υπάρχει στο τραπέζι - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα πραγματικά προβλήματα της Άνδρου. Ποια η θέση του ελάσσονος της αντιπολίτευσης για τον Στρόφιλα, τον σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο της Άνδρου, την κορυφαία ανασκαφή του 2014; Κάθε απάντηση δεκτή...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ. ΚΑΠΑΚΗ

ΕΥΘΕΩΣ …
Κατά τη γνώμη κάποιων, οτιδήποτε δεν είναι ξύλινος πολιτικός λόγος είναι «μπουρδολογία» ή «έκθεση ιδεών». Προσωπικά επιτρέπω στη σκέψη μου να συμπεριλαμβάνει ό,τι έμαθα από τη Ζωή: σεβασμό, συναίσθημα, υπαρξιακές αναρωτήσεις. Ό,ΤΙ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ.
Για όσους μετά από τα παραπάνω συνεχίζουν να επιθυμούν τον διάλογο, μετά χαράς! Υπάρχουν, ωστόσο κάποιες βασικές παραδοχές, που νομίζω ότι δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, όπως: 
1. Η Άνδρος κινδυνεύει. Και κινδυνεύει από πολιτικούς χειρισμούς και λάθη ετών. 
2. Η ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΙΓΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ.
3. Η εποχή αυτή είναι, επίσης, Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Η παραπληροφόρηση και η εμπαθής διαχείριση των γεγονότων εντείνουν τη σύγχυση και υποδαυλίζουν την ατμόσφαιρα, που τρομάζει και τους πιο ψύχραιμους. 
Εξακολουθούμε παρ’ όλα αυτά να παρακολουθούμε πολιτικά «παιχνιδάκια», ανάξια και της πιο ήρεμης δημοτικής περιόδου.

ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ.

Γιάννης Καπάκης

Χθες στις 11:37 π.μ. 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προφανώς εκεί στο "Εν Άνδρω" έχετε κάποια νοητικά ή μάλλον πολιτικά προβλήματα. Ο Καπάκης σας πρόλαβε και σας έχει ήδη απαντήσει από την πρώτη κιόλας αράδα του σχολίου του." Κατά τη γνώμη κάποιων, οτιδήποτε δεν είναι ξύλινος πολιτικός λόγος είναι «μπουρδολογία» ή «έκθεση ιδεών»." Ωφείλω να ομολογήσω πάντως, ότι δεν κρατάτε μόνο την "κοπτοραπτική σας", αλλά δημοσιεύετε όλο το σχόλιο, τηρώντας τη δεοντολογία. Και ξαφνιάζομαι!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μια παράκληση: μήπως μπορείτε να μας μεταφράσετε σε απλά ελληνικά - εσείς που καταλάβατε - τι υπονοεί ο ποιητής με την παραπάνω "δασύτριχη" φράση; Εν προκειμένω ποιητής νοείται ο κ. Γ. Καπάκης...
Και μια ερώτηση: Πότε εμείς γράψαμε για "έκθεση ιδεών" ή για "μπουδρολογία" για να καταλάβουμε ένα τόσο ακατανόητο υπονοούμενο... που υπονοούσε κάτι που δεν είχαμε γράψει ή υπονοήσει;
Κατανοητή ή όχι η χωρίς υπονοούμενα ερώτηση μας;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΠΑΚΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ , ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ=ΚΟΥΛΗΣ ΤΕΟΣ ΥΔΡΟΥΣΑΣ , Η ΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ , ΤΩΡΑ ΣΠΟΝΣΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΑΛΟΓΟ ,ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΣΗ , ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ , ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΒΑΡΔΑ ΦΟΥΡΝΕΛΩ

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε από τον Καπακη Ας μην ξευτυλιζετε δεν μας πείθει ότι θα αλλάξει την Άνδρο. Ο άλλος σωτήρας της Ανδρου λέγετε Γιαννισης .Τον Σουσουδη τον είδαμε πόσο λίγος είναι μετά τις εκλογές αυτοί όμως κάνουν τα πάντα να μας το αποδείξουν πριν τις εκλογές και μπραβο τους

This comment was minimized by the moderator on the site

Τουλάχιστον με τον πρώην της πολιτικής προστασίας θα κοιμόμουν ήσυχος στην Άνδρο. Έσεις συμπολίτες;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΔΩ.......
ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΑΚΗ...ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ...ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΙΟ..ΛΑΙΚΗ ΝΑΛΥΣΗ...
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΡΙΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ...ΓΡΙ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ...ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΝΕ....ΣΑΣ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Αϊ σα πέρα.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιάννη δεν είχα σκοπό να σε ψηφίσω, αλλά μετά απο το κείμενο αυτό θα σε ψηφίσω διότι κατάλαβα πάρα πολύ καλά τι θέλεις να πείς.
Ελπίζω όταν τακιμιάσεις με τον Γιαννίση να του γράφεις εσύ τα κείμενα του ώστε να καταλαβαίνουμε τι λέει
ΑΑΑΑΑΑΑ και κάτι ακόμα, όταν του γράφεις τα κείμενα να γράφεις και καμιά αλήθεια διότι ξεκίνησε τα ψεμματάκια ο γλυκούλης

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπουρδολόγος=Καπακης

This comment was minimized by the moderator on the site

Ας τον παει καποιος τον χριστιανο στον παπα-Ευδοκιμο να του διαβασει καποια καλη ευχη και ισως συνελθει. Πλεον ειναι στα χερια του Θεου γιατι δεν νομιζω οτι η επιστημη μπορει να κανει κατι.Τωρα εξηγουνται ολα, γιατι μετα το ολοκαυτωμα στο Ματι αυτος εδειχνε χαρουμενος και περιχαρης σαν να μην ετρεχε τιποτα και οπου γαμος και χορος η Βασιλω πρωτη. Ο ανθρωπος ειναι σε αλλη διασταση.Μπραβο του ομως οι δικαστες θα ειναι πολυ επιεικεις μαζι του.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Μ.Α ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑΚΗ ???

Περισσότερα