Χ. Βουραζέρης: Η "Συμμαχία" του Μ. Γλυνού δεν είναι μόνο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, είναι και... Νέα Δημοκρατία!

(Από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με τον Μανώλη Γλυνό κ. Χ. Βουραζέρη λάβαμε δελτίο τύπου που μας εξηγεί πως η Συμμαχία δεν είναι μόνο ΣΥΡΙΖΑ (επειδή τον υποστηρίζουν 150 στελέχη του), αλλά είναι και Νέα Δημοκρατία (γιατί προσχώρησαν και 4 στελέχη της ΝΔ). Αποδεχόμαστε ευχαρίστως την διόρθωση. Άλλωστε σε μια εποχή πολιτικής ρευστότητας και συνεχών μετατοπίσεων/μεταγραφών βουλευτών και άλλων στελεχών από κόμμα σε κόμμα και από παράταξη σε παράταξη ή και βουλευτών σε δύο κόμματα ταυτοχρόνως, όλα αυτά μοιάζουν... λογικά! Εξάλλου ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος έχει προσωπική πείρα και από πολιτικές μετατοπίσεις, αλλά και από διχαστικές πρακτικές. Τέλος, ως προς την αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων, που επιχειρεί ο κ. Βουραζέρης, να σημειώσουμε πως έρχεται δεύτερος. Τον έχει προλάβει προ πολλού ο ΣΥΡΙΖΑ που τις αμφισβητεί όλες! Και με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που χρησιμοποιεί κι αυτός! Τι σύμπτωση ε; - Φιλικά Εν Άνδρω).

Χρήστος Βουραζέρης - «Με το Μανώλη Γλυνό για την Άνδρο μας. Πέρα και πάνω από κόμματα.»

Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, στην οποία συμμετέχουμε άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Ο Υπ. Περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός είναι ένας ευγενής άνθρωπος, συγκροτημένος και σοβαρός, με όραμα και σχέδιο για το Νότιο Αιγαίο. Άνθρωπος που ενώνει και δεν διχάζει.

Όλα αυτά ενοχλούν αυτούς που παίζουν διάφορα παιχνίδια στο παρασκήνιο και θεωρούν ότι όλα τους ανήκουν. Ότι όλοι εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Θεώρησαν λοιπόν ότι μπορούν να απαξιώσουν την προσπάθειά μας, ταυτίζοντας το Μανώλη Γλυνό και όλους εμάς με συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, δηλαδή το Σύριζα.

Δυστυχώς για όλους αυτούς τα γεγονότα είναι πεισματάρικα και τους διαψεύδουν. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου επώνυμα και διακεκριμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας ότι σε αυτή την παράταξη έχουν θέση όλοι, είναι μια παράταξη πέρα και πάνω από τα κόμματα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Η κ. Μαυρίκου Μαρία, ανιψιά της κ. Άριας Μανούσου-Μπινοπούλου (πρώην βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ).

-Ο κ. Νίκος Γερονικόλας, μέλος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ στα Δωδεκάνησα.

-Ο κ. Φοίβος Παρασκευόπουλος, πρώην Πρόεδρος της περιφερειακής οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ και υπεύθυνος του εκλογικού αγώνα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νότιο Αιγαίο.

-Ο κ. Γιάννης Λαχανάς, Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κάρπαθο.

Και τις επόμενες μέρες ακολουθούν και άλλες υποψηφιότητες, ακόμα πιο ηχηρές, που πολιτικά ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι σαφές ότι κάποιοι είναι πανικόβλητοι. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα και τους τρόπους για να ανακόψουν τη δυναμική της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου, του Μανώλη Γλυνού αλλά και όλων εμάς που δίνουμε μαζί του τη μάχη.

Το παραμύθι ότι είμαστε μια παράταξη, στην οποία συμμετέχουν μόνο στελέχη από το Σύριζα και το ΚΙΝΑΛ, δεν πουλάει πλέον από τη στιγμή που είναι μαζί μας στελέχη που προέρχονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και θα έρθουν και άλλοι. Φυσικό λοιπόν είναι να επιστρατεύονται τώρα και άλλα όπλα. Από τις δημοσκοπήσεις έως τη λάσπη και την αθλιότητα.

Θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι δεν τρομοκρατούμαι και δεν κάνω πίσω. Είμαι εδώ και δίνω τη μάχη μαζί με το φίλο Κώστα Ίσσαρη και το Μανώλη Γλυνό. Με μοναδικά όπλα την αγάπη μου για το νησί μας, τις προτάσεις και τις ιδέες μου.

Και θα είμαι εδώ και την επόμενη μέρα. Γιατί πάνω από όλα είμαι ενεργός πολίτης, γιατί ζω εδώ στην Άνδρο και εδώ θα εξακολουθήσω να ζω.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί είναι ότι στο Νότιο Αιγαίο και στην Άνδρο δεν ψηφίζουμε ούτε για κυβέρνηση ούτε για Πρωθυπουργό, ψηφίζουμε για τα νησιά μας, ψηφίζουμε για το νησί μας. Επιλέγουμε Περιφερειάρχη με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, που θα σέβεται τον πολίτη. Αυτός είναι ο Μανώλης Γλυνός.

Επιλέγουμε Έπαρχο με βάση τις προτάσεις του για το νησί μας, για να ανοίξει τις πόρτες του Επαρχείου στους πολίτες της Άνδρου, με σχέδιο και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.