Τα πρώτα 15 ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού Γ. Καπάκη

 

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε τα πρώτα 15 ονόματα του συνδυασμού Γ. Καπάκη προς ενημέρωση των κατοίκων/ψηφοφόρων της Άνδρου. Από μια πρώτη ανάγνωση δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Αρκετά ονόματα παραμένουν ίδια με αυτά του 2014. Παραμένει στον συνδυασμό η κ. Μαρία Βασιλοπούλου. Φαίνεται πως ξεπεράστηκε η εκ διαμέτρου αντίθετη θέση στο καίριο θέμα της χωροθέτησης ΧΥΤΥ με τον κ. Καπάκη. Στην ομάδα προστέθηκε - όπως ήταν αναμενόμενο - ο κ. Φρ. Αθανασίου προερχόμενος από την ομάδα Ανδριακή Ενότητα, της οποίας για ένα διάστημα βρέθηκε επικεφαλής. Να σημειώσουμε πως κατεβαίνει ως υποψήφιος και ο κ. Δημήτρης Ζάννες σήμερα σύμβουλος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στα θέματα Αλιείας. Δεν βλέπουμε την κ. Α. Σαπουνά γιατί όπως φαίνεται προτίμησε την κυβερνητική θέση στην οποία διορίστηκε πριν λίγο καιρό. Να σημειώσουμε οι παραπάνω δύο μαζί και με τον κ. Καπάκη είναι οι τρεις από την Άνδρο που διορίστηκαν σε κυβερνητικές θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την δύσκολη τετραετία - Εν Άνδρω).

ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ: Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων μας

Μετά από ώριμη σκέψη, με ευθύνη με πνεύμα συναινετικών διαδικασιών και πλήρ  επίγνωση τω  δυσκολιώ  της ερχόμενης νέα  4ετίας  για τον ΔΗΜΟ  ΑΝΔΡΟΥ, σήμερα δηλώνουμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων μας.

Μέσα από τον δρόμο της συνεργασίας για το καλό της Άνδρου και  των  κατοίκων  της, εμπλουτίζουμε την Δημοτική μας  Κίνηση,  με  πλουραλιστικές  απόψεις  χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με ανθρώπους κάθε φάσματος, αλλά με έναν κοινό στόχο, να πάμε το τόπο μας παρακάτω, σε κάθε του επίπεδο.

Η Δημοτική μας Κίνηση, είναι γνωστό κι από την προηγούμενη εκλογή, όταν δημιουργήθηκε και συμμετείχε στις εκλογές, ότι επεδίωξε να έχει στους κόλπους της, έμπειρα και  ικανά  στελέχη  της  τοπικής  αυτοδιοίκησης  αλλά  και  νέους ανθρώπους,  που  οραματίζονται  να  συμβάλλουν  στην  ανάπτυξη  του τόπου μας.

Βάζουμε ξανά και πάλι  προτεραιότητες  και στοχεύσεις,  στην  καθημερινότητα,  στην  παιδεία,  την  κοινωνική  πολιτική και μέριμνα, την ασφάλεια των πολιτών, τον αθλητισμό, το φυσικό περιβάλλον, τον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, τον υδάτινο πλούτο της Άνδρου.

Να προσπαθήσουμε για ένα σαφές και ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας στο χωροταξικό και πολεοδομικό σχέδιο του νησιού μας, ζώνες εκμετάλευσης, αρχαιολογικοί χώροι, λιμάνια, κλειστό αθλητικό κέντρο νεολαίας και πολιτισμού κλπ, πάντα με ανοιχτές διαδικασίες διαβούλευσης και διαφάνειας.

Ανοίξαμε και από την προηγούμενη εκλογική μάχη,  τον  δρόμο,  σε  συμμετοχικές  διαδικασίες  με  όραμα  δημιουργώντας  πολιτικές  και  πρακτικές  τέτοιες που θα προωθούν την ισόρροπη και προ πάντων την αξιοβίωτη ανάπτυξη ολόκληρου του νησιού μας, με διαφάνεια, με δημοκρατικές  διαδικασίες που θα δίνουν ρόλο τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στα νέα πλέον αυτόνομα, Κοινοτικά  Συμβούλια  και  τους  Προέδρους  όσο  και  στον  ίδιο  τον  πολίτη,  που  σήμερα  δεν έχουν.  Καλούμε κάθε Ανδριώτη κάθε Ανδριώτισα,  να  συσπειρωθεί  μαζί  μας,  να  τον  ακούσουμε και να μας ακούσει, να προσπαθήσουμε, όλοι μαζί ενωμένοι,  για μια καλύτερη Άνδρο, για μας και τα παιδιά μας.

Σήμερα ανακοινώνουμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων της Δημοτικής μας Κίνησης.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ  του Ευαγγέλου

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΟΥΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ  του Ιωάννη

ΓΛΗΝΟΥ ΑΝΝΑ του Νικολάου

ΔΑΦΝΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Δημητρίου

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  του Αλεξάνδρου

ΖΑΝΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του Αντωνίου

ΖΕΡΒΟΥ  ΕΛΕΝΗ  του Θεμιστοκλή

ΚΑΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του Πέτρου

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Αντωνίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Σταύρου

ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΡΕΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Δημοσθένη

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Λεωνίδα

ΦΩΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ  του Νικολάου

ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Βασιλείου