"Κύριε Βουραζέρη ή λέτε ψέματα ή έχετε άγνοια…"

Δεύτερος από αριστερά ο Γ. Λεονταρίτης στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Φεβρουάριο 2018 μαζί με τον Γ. Χατζημάρκο (τρίτος από αριστερά) αναγγέλλοντας έργα της Περιφέρειας στην Άνδρο. Αυτά που όπως γράφει ο Γ. Λεονταρίτης "ξέχασε" ο Χ. Βουραζέρης. Ευτυχώς ο Γ. Λεονταρίτης σταμάτησε εγκαίρως τις αποκαλύψεις γιατί αν συνέχιζε ίσως να... μάς αφόριζαν!... (φωτ. Εν Άνδρω).

Όσα έγραψε ο κ. Βουραζέρης καταγγέλλοντας την Περιφέρεια - πως δεν βοήθησε τον Δήμο Άνδρου στο προεκλογικό δελτίο τύπου όπου ζητούσε "4ετείς συμβάσεις" - τα διάβασε και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης. Κι έγινε "τούρμπο"!  Και  απάντησε με καταιγιστικό τρόπο στον επί 3,5 χρόνια αντιδήμαρχο Οικονομικών και Κορθίου του κ. Σουσούδη. Ο κ. Βουραζέρης επιχείρησε να απαντήσει, αλλά το μόνο που κατάφερε να πει ήταν κάτι για "συνεργασία και συνεννόηση" που δεν καταλαβαίνει ο Γ. Λεονταρίτης! Ενώ όπως ξέρουμε όλοι από τα δημοτικά συμβούλια επί 4ετία τις έννοιες αυτές... "κατανοεί" πολύ καλά ο κ. Βουραζέρης!  

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ - Χ. ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ

Γιώργος Λεονταρίτης

Κύριε Βουραζέρη,

Τυχαία είδα την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΉ αναφορά σας, για την Περιφέρεια, η οποία όπως λέτε δεν έκανε ούτε ένα έργο στην Άνδρο.
Μόνο δύο λόγια:
1ο) Πόσα έργα πρότεινε η ΑΝΔΡΟΣ (ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ) και η Περιφέρεια τα απέρριψε; Πόσα; Στοιχεία παρακαλώ; Θα σας πω εγώ και διαψεύστε με, δημόσια αν έχετε στοιχεία: ΚΑΝΕΝΑ!... Επαναλαμβάνω: ΚΑΝΕΝΑ!

Κύριε Βουραζέρη,
Τι θα χρηματοδοτούσε η Περιφέρεια; Την "ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ", από πλευράς Άνδρου (ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ); Την "καμία πρόταση";
2ο) Αφού είναι τόση κακή, αυτή η Περιφερειακή Αρχή, γιατί επιθυμούσατε να βάλετε υποψηφιότητα μαζί μας; Ξέρετε πολύ καλά, ότι εμείς σας απορρίψαμε! Εμείς, κύριε Βουραζερη! Και φυσικά δεν το έχουμε μετανιώσει.
Μπορείτε να πείτε στους κατοίκους της Άνδρου, πόσα έργα έκανε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον συνδυασμό του οποίου είστε τώρα υποψήφιος; Πόσα; Πόσα έργα έκανε η Περιφερειακή Αρχή, Μαχαιριδη (ΠΑΣΟΚ) στελέχη της οποίας συμπορεύονται με την παράταξη Μ. Γλυνου ( καμία σχέση με τον αείμνηστο πολύ καλό φίλο Γιαννη).

Κύριε Βουραζέρη,
Σας προσκαλώ να δώσετε στη δημοσιότητα τα αιτήματα της ΑΝΔΡΟΥ για έργα προς την Περιφέρεια, τα οποία δεν ικανοποιήθηκαν. Μην μπείτε στον κόπο. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!
Και ακόμα:

- Ποιος έδωσε χρήματα για την επισκευή των σχολείων στην Άνδρο;
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, κύριε Βουραζερη. Δύο φορές. Αλλά παρ' ότι ήσασταν Δημοτικός Σύμβουλος, δεν το γνωρίζετε...

- Ποιος έκανε έργα στο οδικό δίκτυο (καθαρισμούς, διαγραμμίσεις, μπάρες ασφαλείας, τοιχία αντιστήριξης κ.τ.λ) που ήταν για χρόνια στην εγκατάλειψη;
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, κύριε Βουραζερη.

- Ποιος θα εκτελέσει το μεγαλύτερο των τελευταίων (τουλάχιστον) 20 ετών, έργο στο οδικό δίκτυο του νησιού, προϋπολογισμού που αγγίζει το εκατομμύριο και το οποίο ξεκινάει πολύ σύντομα και μάλιστα θα γίνει για πρώτη φορά με άσφαλτο "κλειστού τύπου ";
Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ κύριε Βουραζερη. Παρ' ότι ήσασταν Δημοτικός Σύμβουλος, ούτε αυτό το γνωρίζετε;

Κύριε Βουραζέρη,
Ή, σας αρέσουν τα ψέματα ή έχετε άγνοια για το πώς λειτουργεί ή Περιφέρεια.
Φοβάμαι επίσης ότι δεν θα έχετε την ευκαιρία να το μάθετε ούτε στο μέλλον, διότι απ' ότι διαβάζω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, δεν επιθυμούσαν τη συμμετοχή σας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ /Μ. Γλυνού.
Κάθε καλό στην προσωπική σας ... ζωή.

Χρήστος Βουραζέρης

Κύριε Λεονταρίτη, μίλησα για συνεργασία και συνεννόηση....δύο λέξεις μάλλον άγνωστες στο λεξιλόγιο σας....
Καληνύχτα!