Επίσκεψη Γ. Χατζημάρκου στην Άνδρο. Η Μαρία Λοτσάρη δεύτερη υποψήφια στον συνδυασμό του.

Την Άνδρο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος με σκοπό να κλείσει μια εκκρεμότητα, τον δεύτερο υποψήφιο του συνδυασμού του, που θα είναι η Μαρία Λοτσάρη.

Τον Περιφερειάρχη συνάντησε και συνόδεψε στην Χώρα ο πρώτος υποψήφιος του συνδυασμού του Δημήτρης Λάσκαρης και μαζί κατεύθυνθηκαν στην Λέσχη Ανδρίων όπου συνάντησε και επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα της Μαρίας Λοτσάρη.

Εν συνεχεία συνάντησε επ’ ολίγον εθιμοτυπικά τον έπαρχο Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη και τον δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη. Μετά βοηθούντος και του καιρού, μαζί με τους δύο υποψηφίους του συνδυασμού του, κατέβηκε στην Αγορά της Χώρας χαιρετώντας κόσμο στα μαγαζιά.

Κατηφόρισαν και οι τρεις μέχρι τον Αφανή Ναύτη όπου έβγαλαν και σχετική αναμνηστική φωτογραφία με την οποία πιστοποίησαν την συνεργασία τους. Αναμένεται τις επόμενες ώρες η επίσημη ανακοίνωση της δεύτερης υποψηφιότητας του συνδυασμού τις επόμενες ώρες. Με την ένταξη αυτή ο συνδυασμός του περιφερειάρχη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" ολοκληρώνει την σύνθεση του στην Άνδρο. Συνάμα καλύπτει γεωγραφικά μια περιοχή της Άνδρου ιδιαίτερα κινητική πολιτικά όπως είναι η Υδρούσα.

Η Μαρία Λοτσάρη έχει προϋπάρξει Περιφερειακή Σύμβουλος υπό διάφορα περιφερειακά σχήματα από το 2003 μέχρι το 2010. Στη συνέχεια αποσύρθηκε από την τοπική πολιτική της Άνδρου και πολιτεύτηκε στο Χαλάνδρι της Αττικής όπου εκλέχτηκε από το 2011 μέχρι το 2014 δημοτική σύμβουλος. Επανήλθε στην Άνδρο πριν δύο χρόνια και εφέτος κατέρχεται στην τοπική πολιτική και πάλι στην Περιφέρεια.

 «ΕΝ ΑΝΔΡΩ»