ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 330 χιλ. ευρώ για να πετάμε επί 5ετία σκουπίδια στην χωματερή!!!

 

Για άλλα πέντε χρόνια έναντι 330.000 ευρώ θα συνεχίσει ο δεματοποιτής στην Σταυροπέδα!!! Ιδού μια εικόνα της δεματοποίησης που γίνεται σήμερα!!! Αν λοιπόν θέλετε ας λοιπόν μείνει άλλα πέντε χρόνια αυτή η εικόνα και αυτή η παρανομία στην Σταυροπέδα (φωτ. Εν Άνδρω). 

Πριν λίγες μέρες εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια συνεδρίαση με μόλις 7 άτομα (!!!), η παράταση της μίσθωσης του χώρου του δεματοποιητή στην Σταυροπέδα για ακόμα πέντε χρόνια (απόφαση 77/2019 στις 6/4/2019). Μια απόφαση που εκπλήττει για το βάθος του χρόνου και προβληματίζει για το τι πρόκειται να γίνει σε ένα ήδη υπερκορεσμένο χώρο όπου τα σκουπίδια πλέον πετάγονται στα νταμάρια και καίγονται επί μήνες με βαρύτατες συνέπειες στην υγεία των χιλιάδων κατοίκων της Χώρας. Όλα αυτά από τον κ. Σουσούδη που προβάλει στους Χωραΐτες τον εαυτό του ως «Χωριανάρχη» αδιαφορώντας για το χάλι της χωματερής που καπνίζει πάνω από τα χωριά και την Χώρα!

Για την ιστορία, το 2012 αποφασίστηκε από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Άνδρου η προσωρινή τοποθέτηση του δεματοποιητή στην Σταυροπέδα. Θυμίζουμε πως και τότε ο διαχειριστής του Εν Άνδρω είχε αντιδράσει επώνυμα σε αυτό το μέγα λάθος των προηγουμένων.

Το ενοίκιο που ζητήθηκε τότε ήταν υπέρογκο. Έτσι η τότε δημοτική αρχή δεν υπέγραψε το συμφωνητικό. Το 2015 η νέα δημοτική αρχή κατόπιν διαπραγμάτευσης μέιωσε το ενοίκιο, αλλά αυτό παρέμεινε και πάλι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Και τώρα ανανεώνεται η ενοικίαση με τους ίδιους όρους.

Ιδού ο σημερινός τρόπος της διαχείρισης των σκουπιδιών ακριβώς μπροστά στο οροπέδιο του αρχαίου Στρόφιλα! Ιδού η εικόνα του σπουδαιότερου αρχαιολογικόυ χώρου της Άνδρου και ένας από τους σημαντικότερους στην Ευρώπη! Βλέπουν άραγε καμιά παρανομία εδώ οι κ. Σουσούδης, Καπάκης, Αθανασίου ή όχι; (Φωτ. Εν Άνδρω).

Αυτή η απόφαση μας οδηγεί σε ορισμένα συμπεράσματα και μας βάζει σε σκέψεις:

Αναρωτιόμαστε λοιπόν:

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»