Εδώ ντιμπέιτ! Εκεί ντιμπέιτ! Που είναι το ντιμπέιτ;

Όταν ο Δημήτρης Γιαννίσης πρότεινε ξαφνικά να γίνει ντιμπέιτ των 5 υποψηφίων για την δημαρχία της Άνδρου (προτείνοντας ως συντονιστή και τον διαχειριστή του Εν Άνδρω) ξαφνιαστήκαμε. Αποδεχτήκαμε, αλλά αναρωτηθήκαμε για το πότε και το πώς.

Στη συνέχεια ο Δ. Γιαννίσης μας ξάφνιασε πάλι ορίζοντας μόνος του τον χώρο και χρόνο. Διαφωνήσαμε γιατί αυτό έπρεπε να οριστεί σε συνεργασία όλων των υποψηφίων κι όχι εκβιαστικά από έναν.

Όταν ο δήμαρχος Θ. Σουσούδης - με την παρότρυνση του Λ. Μπάλλα - πρότεινε να διεξαχθεί ντιμπέιτ στις 22 Απριλίου (Μ. Δευτέρα) βρήκαμε την πρόταση λογική. Λογική την βρήκαν και οι τέσσερις από τους πέντε υποψηφίους (Σουσούδης, Λοτσάρης, Μπάλλας, Καπάκης). Δεν απάντησε (δημόσια τουλάχιστον) ο Δ. Γιαννίσης.

Σήμερα είναι αισίως 21 και αύριο 22 Απριλίου! Τόσο ο Θ. Σουσούδης όσο και ο κ. Μπάλλας δεν έχουν πει ακόμα λέξη για το ντιμπέιτ που μόνοι τους πρότειναν στις 22 Απριλίου και οι άλλοι συμφώνησαν. Μοιάζει να το έχουν ξεχάσει εντελώς.

Που και πως θα γίνει το ντιμπέιτ; Γιατί δεν έχουν δημοσιοποιήσει τους όρους του, τους συμμετέχοντες, τον χώρο και την ώρα; Πέταξαν μήπως ένα βεγγαλικό για να αποφύγουν την βιαστική κίνηση του Δ. Γιαννίση και φτάσαμε ένα 24ώρο πριν την διεξαγωγή του χωρίς να έχουν πει λέξη; Είναι υπεύθυνη στάση αυτή του κ. Σουσούδη και του κ. Μπάλλα; Μήπως είπαν... ξείπαν; Και πάνε παρακάτω! Δεν θα έπρεπε να μάθουμε από αυτούς που πήραν την πρωτοβουλία για τις 22 Απριλίου τι συμβαίνει; Έχει μήπως ξεχάσει ο κ. Θ. Σουσούδης πως έβγαλε και δελτίο τύπου;

Ερωτήματα χωρίς απάντηση ένα 24ωρο πριν την διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ που εξαγγέλθηκε διθυραμβικά, επιδοκιμάστηκε από όλους και σήμερα έχει ξεχαστεί. Αν δεν πουν κάτι  καθίστανται αναξιόπιστοι και οι δύο (δήμαρχος και πρόεδρος ΔΣ) οι οποίοι πήραν την πρωτοβουλία να αντικρούσουν τις βιαστικές κινήσεις του Δ. Γιαννίση. Και κατέληξαν σε ακόμα χειρότερες κινήσεις κωλυσιεργώντας και αποσιωπώντας μόνο και μόνο για να μην γίνει τίποτα από αυτό που ο ίδιοι πρότειναν...

Περιμένουμε μια απάντηση…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»