«Πάμε σαν άλλοτε…» ή τι και σε ποιους τα είπε ο Χ. Βουραζέρης το Σάββατο στην Χώρα

 

Μίλησε χτες παρουσία 130 ατόμων στο Επαγγελματικό Λύκειο της Άνδρου ο υποψήφιος προεκλογικός σύμβουλος του Μανώλη Γλυνού, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Βουραζέρης.

Επρόκειτο για μια ομιλία επανάληψη ουσιαστικά αυτής που έκανε ξεκινώντας την προεκλογική πορεία του στο Κόρθι. Αναφέρθηκε στα ζητήματα που θεωρεί εκκρεμή στην Άνδρο σε επίπεδο Περιφέρειας, ενίοτε και Δήμου, αλλά και σε ακόμα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια. Το ζήτημα είναι πως η κοστολόγηση, όλων όσων αναφέρεται ο υποψήφιος και οι διαδικασίες μέσα από τις οποίες ένας απλός περιφερειακός σύμβουλος μπορεί να τα κάνει  παραμένουν εκτός της συζήτησης του.

Μίλησε ακόμα για βοήθεια νομική σε όσους έχουν εκκρεμότητες με τράπεζες! Μίλησε για σύγκλιση Επαρχείου και Δήμου, λες κι ήταν σε σύγκρουση όλα αυτά τα χρόνια, ακολουθώντας κι αυτός την όψιμη γραμμή του κ. Σουσούδη, ο οποίος αφού δεν κατέθεσε μελέτες προς χρηματοδότηση στην Περιφέρεια, ξαφνικά προεκλογικά ανακάλυψε την μη χρηματοδότηση... έργων, για τα οποία δεν κατέθεσαν μελέτες!!!

Την ομιλία παρακολούθησαν ο δήμαρχος Θ. Σουσούδης, με τον οποίο συμπορεύτηκε ως αντιδήμαρχος του 3,5 χρόνια, καθώς και αρκετοί σύμβουλοι του συνδυασμού του δημάρχου. Φυσικά παρακολούθησε ο παπα-Αντώνης Χορευτής, που πλέον μοιάζει σαν επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του!

Δεν εκπλήττει το γεγονός της παρουσίας του παπα-Αντώνη Χορευτή. Έτσι κι αλλιώς η εκκλησία έχει πλέον στο πρόσωπο του ή και στο πρόσωπο κι άλλων ιερέων εμπλακεί για τα καλά στον μικρό προεκλογικό αγώνα της Άνδρου. Πιθανόν αυτό ξέρουν μερικοί ιερείς και αυτό κάνουν.

Δεν εκπλήττει ούτε το γεγονός της παρουσίας του δημάρχου μιας και επί 3,5 χρόνια ο Χ. Βουραζέρης ήταν δίπλα του ως ο «ισχυρός βραχίονας» του, που κατακεραύνωνε τους πάντες και τα πάντα όταν διαφωνούσαν σε οτιδήποτε. Κέρδισε, λοιπόν, επάξια την στήριξη του δημάρχου. Μια συνεργασία άτυπη, αλλά ουσιαστική μέχρι σήμερα και στο ΔΣ, αλλά και προεκλογικά καθώς ο Θ. Σουσούδης τον στηρίζει ανοικτά. Όπως, βεβαίως στηρίζει και τον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλυνού!

Η συνεργασία αυτή - αλλά και η πλήρης απουσία του Δήμου σε μελέτες προς την Περιφέρεια - αποτυπώθηκε και στην σφοδρή πολιτική σύγκρουση Βουραζέρη – Λεονταρίτη προ ημερών όταν ο αντιπεριφερειάρχης άδειασε και τις εκτός πραγματικότητες εξαγγελίες Βουραζέρη, αλλά και τον Δήμο Άνδρου που επί 5ετία δεν έστειλε κανένα ώριμο έργο προς χρηματοδότηση στην Περιφέρεια. Τότε κανείς δεν τόλμησε να απαντήσει. Να εικάσουμε, λοιπόν, πως αυτό ήταν το έργο της δυαρχίας Σουσούδη-Βουραζέρη αυτά τα χρόνια! Γι' αυτό και δεν μιλούν γι' αυτό...

Δεν εκπλήττουν πια ούτε οι προεκλογικές συμμαχίες του κ. Βουραζέρη (πρώην ΠΑΣΟΚ, πέρσι ΝΔ κι εφέτος πάλι με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ), αλλά ούτε του κ. Σουσούδη (ΝΔ που στηρίζει Μ. Γλυνό)! Στόχος και των δύο συνεργατών ήταν και παραμένει η καρέκλα και το αξίωμα κι όχι οι αρχές και το έργο για την Άνδρο. Απόδειξη τούτου είναι πως ο κ. Βουραζέρης αναλώθηκε σε εξαγγελίες για το μέλλον αφήνοντας τον απολογισμό του ως αντιδήμαρχος του κ. Σουσούδη στην άκρη... για μια άλλη φορά!!!

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»