Στα χωριά της Άνδρου: Οι περιοδείες των Δ. Γιαννίση & Δ. Λοτσάρη

Από την περιοδεία Δ. Λοτσάρη στις Μένητες

Από τους Δ. Γιαννίση και Δ. Λοτσάρη λάβαμε και δημοσιεύουμε σημειώματα και φωτογραφίες σχετικά με τις περιοδείες τους χτες Κυριακή 12/5 και σήμερα Δευτέρα 13/5 στα χωριά της Άνδρου.

Όσοι υποψήφιοι δήμαρχοι θέλουν μπορούν να στείλουν τις περιοδείες τους. Δεν είναι δυνατόν να τις καλύψουμε εμείς. Ας βοηθήσουν στην κάλυψη με πληροφορίες και φωτογραφίες. Εμείς καλύπτουμε και σχολιάζουμε μόνο τις κεντρικές στους 4 μεγάλους οικισμούς της Άνδρου. Τις περιοδείες τους τις αναρτούμε ειδησεογραφικά και ασχολίαστες προβάλλοντας απλώς τη δραστηριότητα τους στην - εκτός των τειχών - Άνδρο – ΕΝ ΑΝΔΡΩ. 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΓΙΑΝΝΙΣΗ

Με ομιλία του στο Μακροτάνταλο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σιδόντα συνέχισε την προεκλογική του περιοδεία στα χωριά ο Δ. Γιαννίσης. Συνομίλησε με τους κατοίκους του βορειότερου κομματιού του νησιού μας και δεσμεύτηκε πως θα κάνει ότι μπορεί για να βελτιώσει τους δρόμους μέσα από προγράμματα του υπουργείου Γεωργίας και τις συνθήκες διαβίωσης τους. Σήμερα Δευτέρα 13/5 ο Δ Γιαννίσης θα μιλήσει στους κατοίκους της Παλαιόπολης, στο καφενείο του Χωριού στις 18:00 το απόγευμα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΛΟΤΣΑΡΗ

Από την περιοδεία Δ. Λοτσάρη στις Μένητες

Με επίσκεψη στα Χωριά Καπαριά, Μένητες και Ζαγανιάρη συνέχισε την προεκλογική εκστρατεία σήμερα Κυριακή 12/5  ο Δ. Λοτσάρης. Συναντήθηκε με τους κατοίκους και των 3 χωριών, συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα και τις λύσεις τους. Σήμερα Δευτέρα 13/5 θα πραγματοποιήσει επισκεψη στο Μακροτάνταλο και εν συνεχεία το βράδυ στο Γαύριο όπου θα αναφερθει στα θέματα που απασχολούν την περιοχή.