Παπά - Λευτέρης Φραδέλος: εγκαταλειμμένη κι επικίνδυνη η κεντρική δημοτική δεξαμενή νερού της Χώρας!!!

(Από τον παπα-Λευτέρη Φραδέλο - που υπήρξε πρόεδρος του Τοπικού της Χώρας της διοίκησης Σουσούδη και παραιτήθηκε γιατί η δημοτική αρχή δεν έδινε σημασία στα έγγραφά και στις ειδοποιήσεις του - λάβαμε σήμερα το πρωί 13/5 ένα σημείωμα. Όπως μας ενημέρωσε το έχει αναρτήσει μαζί με τις φωτογραφίες που έστειλε στο facebook. Ζήτησε να το αναρτήσουμε κι εμείς γιατί είναι ζωτικό θέμα για όλη την Χώρα. Το αναρτούμε και περιμένουμε μαζί του τις απαντήσεις του δημάρχου και αυτών που διοικούν σήμερα τον Δήμο Άνδρου και που όπως λέει ο παπάς έχουν κάνει «καραμέλα» την φράση: κάνεις αντιπολίτευση! – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Εγκαταλειμμένη η κεντρική δεξαμενή στην χώρα της Άνδρου εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό της αφού καθαρισμός εσωτερικά έχει να γίνει πάνω απο 8 χρόνια με κίνδυνο την υγεία την δική μας των παιδιών μας και των επισκεπτών. Η δεξαμενή έχει ραγίσει και έρχεται σε επαφή με τον εξωτερικό παράγοντα Έχω ενημερώσει επανειλημμένως δημοτική αρχή, αντιπολίτευση και άλλους φορείς.

Όταν το τοπικό της χώρας διαθέτει περίπου 70.000€ το χρόνο, δηλ. 5×70.000 = 350.000€ την θητεία προς τι αυτή η αδιαφορία, ανικανότητα. Που πρέπει να απευθυνθούμε εμείς οι απλοί πολίτες επιτέλους για το δημόσιο αυτό αγαθό χωρίς να χαρακτηριστούμε από την ίδια καραμέλα ότι κάνουμε αντιπολίτευση για την επικίνδυνη αδιαφορία και ανικανότητα κάποιων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φωτογραφίες παπα- Λευτέρης Φραδέλος